Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte nöbet usulu çalışmak zorunlu mu belli bir haftaya kadar
Sağlık calisaniyim nöbet usulü çalışıyorum 5 gün aşırı 16saat yazilmis sizce vicdanı mi bu halsizlikten mide bulantısından zaten zor calisiyoruz nöbet usulü çalışmak belli bir haftaya kadar zorunlu mu
Sağlık calisaniyim nöbet usulü çalışıyorum 5 gün aşırı 16saat yazilmis sizce vicdanı mi bu halsizlikten mide bulantısından zaten zor calisiyoruz nöbet usulü çalışmak belli bir haftaya kadar zorunlu mu
Nöbet tutamaz raporu alırsanız tutmazsınız. Almazsanız da 24. Hafta itibari ile tutmazsınız. Sorumlunuz vicdani olarak daha az yazabilirdi, gündüz ağırlıklı çalıştırabilirdi. Konuşarak halledemezseniz rapor alın.
Benim de tam tersi nöbetlerim gündüz mesailerine göre çok çok daha rahat. Haftada iki nöbet denk geliyor. O yüzden gündüz her gün çalışmak eziyet olabilir bana. Doktorum nöbet tutabilir raporu verirse doğuma kadar nöbetli çalışabilir miyim acaba
Benim de tam tersi nöbetlerim gündüz mesailerine göre çok çok daha rahat. Haftada iki nöbet denk geliyor. O yüzden gündüz her gün çalışmak eziyet olabilir bana. Doktorum nöbet tutabilir raporu verirse doğuma kadar nöbetli çalışabilir miyim acaba