Hamılelıkte ne tarafa yatıyorsunuz

ben daha 20.ci haftadayım göbeğim kilo göbeği gibi duruo hala ama buna ragmen geceleri uyurken zorlanıyorum habire uyanıyorum yıllardır soluma yatmadan uyuyamam bu benim için avantaj ama solumada yatsam göbek yataga değdiği zaman baskı yapıyor agrım oluyor yada psikolojik çözemedim

Ilkin alışmaya çalıştığım zaman yüz üstü uyaniyordum

uyusmalar başladı yastık diktim oturur gibi yattım

Ağrılar başladı sırtımda fazla değil günde toplam 10 dk olacak sekilde ayagimin altına yastık koyup sırt üstü uzandim

Şimdi sola geçtim ama sürekli sol olmuyor sağ sol çırpın dur kalkınca kollar felç :KK43:

Şimdi hafif Karnım sıkışma olsa oglusum içerden vurup beni düzeltiyor sanki anneeeeee rahatsız ediyorsun beni der gibi :))

36 haftalık hamileyim, sağ ve sola yatıyorum. Bazende sırt üstü yatıyorum.. Allaha şükür bi sıkıntım yok sadece sabırsızlıkla kızımın gelmesini bekliyorum..

ben bir tek sırt üstü yattığımda deliksiz uyuyabılıyorum ve rahat ediyorum :KK43: her gece muhakkak en az 20 defa uyanıyorum bi sağ bi sol dönüyorum rahat edemeyip eşime sırtımı dayayıp uyuyorum tam sırt üstü olmasın bari diye Allah korusun meleklerimizi

X