merhaba ben 16 haftalık hamileyim. 5 haftalıkken öğrendim o zamandan itibaren çok doktor değiştirerek ilerlemek istediğim doktoru buldum. 1 ay önce ilk defa randevusuna gittim. ben devam ettiğim doktor kan tahlili gerektiği zaman ister diye düşünüyordum ama çoğu kişi sağlık ocağı seni ayda bir çağırıyor demiş. ben kalp atışı duyulduğunda bildirdim sağlık ocağına ama beni ne aradılar ne çağırdılar. nasıl ilerliyor bu işler acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelikte ne sıklıkla kan testi veriyorsunuz?
- Konu Sahibi melmelice
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2024
- 1.054
- 333
- 38
Kan verme olayı ılk uc ayda oluyor sonrasında yok kı çok önemli bir durum olmadığı süreçte kan tahlili almıyolar normal kontrollerin ilerleyecek zaten en başından bakıyorlar tüm tahlillere sağlık ocağı falan da çağırmıyor yani kendiniz gidiyorsunuzmerhaba ben 16 haftalık hamileyim. 5 haftalıkken öğrendim o zamandan itibaren çok doktor değiştirerek ilerlemek istediğim doktoru buldum. 1 ay önce ilk defa randevusuna gittim. ben devam ettiğim doktor kan tahlili gerektiği zaman ister diye düşünüyordum ama çoğu kişi sağlık ocağı seni ayda bir çağırıyor demiş. ben kalp atışı duyulduğunda bildirdim sağlık ocağına ama beni ne aradılar ne çağırdılar. nasıl ilerliyor bu işler acaba?
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
bana devlet hastanesindeki doktor 2 ayda bir demişti. ama kendi doktorum özelde ve o ayda bir istiyor.
isteniyor nasıl istenmiyor kan ve idrar tahlili isteniyor rutin.Kan verme olayı ılk uc ayda oluyor sonrasında yok kı çok önemli bir durum olmadığı süreçte kan tahlili almıyolar normal kontrollerin ilerleyecek zaten en başından bakıyorlar tüm tahlillere sağlık ocağı falan da çağırmıyor yani kendiniz gidiyorsunuz
bebişin benim doğum günümden 1 gün sonra doğuyor Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbana devlet hastanesindeki doktor 2 ayda bir demişti. ama kendi doktorum özelde ve o ayda bir istiyor.
isteniyor nasıl istenmiyor kan ve idrar tahlili isteniyor rutin.
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
yaa üzmek istemem ama benim bebiş erken gelecek büyük ihtimalle dün kontrolüm vardı doktorum 2-3 haftaya gelir dedibebişin benim doğum günümden 1 gün sonra doğuyor Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ayda bir çağırıyorlar. Kan ve idrar veriyorum. Orda yapmasalar dahi kendi doktorum da soruyor ben de yaptırdığım sonuçları söylüyorum.merhaba ben 16 haftalık hamileyim. 5 haftalıkken öğrendim o zamandan itibaren çok doktor değiştirerek ilerlemek istediğim doktoru buldum. 1 ay önce ilk defa randevusuna gittim. ben devam ettiğim doktor kan tahlili gerektiği zaman ister diye düşünüyordum ama çoğu kişi sağlık ocağı seni ayda bir çağırıyor demiş. ben kalp atışı duyulduğunda bildirdim sağlık ocağına ama beni ne aradılar ne çağırdılar. nasıl ilerliyor bu işler acaba?
- 28 Ocak 2021
- 3.049
- 2.054
- 83
- 16 Mayıs 2024
- 1.054
- 333
- 38
Vallahi çok şaşırdım biliyor musun ikinci gebeliğin yani böyle sık bir kan tahlili benden alınmadı o yüzden çok şaşırdım tüm tarihleri en başından yaptı 17 tane tahlil yaptırdım hepsine bakıldı ikili tarama yapıldı sonra zaten muayene olarak devam edildi öyle bir kan tahlili yapılmadı sürekli kan tahlili niçin yapıyorlar ki neye bakıyorlarbana devlet hastanesindeki doktor 2 ayda bir demişti. ama kendi doktorum özelde ve o ayda bir istiyor.
isteniyor nasıl istenmiyor kan ve idrar tahlili isteniyor rutin.
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
enfeksiyon, tiroid vs sürekli kontrol edilmeli ya. bir de bana seker tarama testi yapılmadı mesela, her ay insüline bakılıyorVallahi çok şaşırdım biliyor musun ikinci gebeliğin yani böyle sık bir kan tahlili benden alınmadı o yüzden çok şaşırdım tüm tarihleri en başından yaptı 17 tane tahlil yaptırdım hepsine bakıldı ikili tarama yapıldı sonra zaten muayene olarak devam edildi öyle bir kan tahlili yapılmadı sürekli kan tahlili niçin yapıyorlar ki neye bakıyorlar
- 5 Ağustos 2023
- 677
- 1.204
- 33
Hemen hemen ayda 1 olacak şekilde bakılıyor bazen ben istedim bazen doktor istedi o şekilde ilerledi. Devlet hastanesine gidiyorum eğer 1 ayı geçtiyse genelde kan istediler ama mesela belli şeyler her seferinde bakıldı demir gibi idrar da her ay olmasa da 2 ayda bir vermişimdir. Sonuçlarla aşırı derecede ilgilenmiyorlar ama benim içim rahat ediyor. Mesela 2 kez idrar yolu enfeksiyonum çıktı hemde hiç belirti vermemesine rağmen
- 16 Mayıs 2024
- 1.054
- 333
- 38
Edilmesi gerekiyor ama belki etmişlerdir sen fark etmemiş olabilir misin toplu tahlil verdiler mi hiç çünkü her gebeliğe bakıyorlar özellikle bunlara bakıyorlar enfeksiyonlara tiroitlere en başında işte 1buxuk iki aylık hamileyken kan tahlilleri veriyorlar niye vermemiş sana kı belki de yaptırmıştır çünkü bunlar çok önemli şeyler bilmiyorum yani demek ki hastaneden değişiyor diyeceğim ama benim çevremdeki hamileyse hepsi yaptırdı hepsi de istedi ben de ona şaşırıyorum işte burada okuduklarımı görünce şekere niye sürekli bakıyorlar bir sorun mu varenfeksiyon, tiroid vs sürekli kontrol edilmeli ya. bir de bana seker tarama testi yapılmadı mesela, her ay insüline bakılıyor
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
kız yok bana yaptılar her ay rutin tahlil. diğer üyeye yapılmamışEdilmesi gerekiyor ama belki etmişlerdir sen fark etmemiş olabilir misin toplu tahlil verdiler mi hiç çünkü her gebeliğe bakıyorlar özellikle bunlara bakıyorlar enfeksiyonlara tiroitlere en başında işte 1buxuk iki aylık hamileyken kan tahlilleri veriyorlar niye vermemiş sana kı belki de yaptırmıştır çünkü bunlar çok önemli şeyler bilmiyorum yani demek ki hastaneden değişiyor diyeceğim ama benim çevremdeki hamileyse hepsi yaptırdı hepsi de istedi ben de ona şaşırıyorum işte burada okuduklarımı görünce şekere niye sürekli bakıyorlar bir sorun mu var
- 16 Mayıs 2024
- 1.054
- 333
- 38
Garib ya doktor var doktor var anlamıyorum ben yeni yenı adetler cıkarıyorlar doktorunda ıyısıne denk gelmek cok onemlıkız yok bana yaptılar her ay rutin tahlil. diğer üyeye yapılmamış