How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelikte Migren Ağrısı

Miramina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
3
0
86
34
Ankara
Arkadaşlar benim çok şiddetli migren ataklarım oluyor. Hamile değilim ancak hamilelik şüphem var. Hamileyken migren çok mu artıyor? Yani bu ağrıya dayanma şansım yok denecek kadar az. Hamileyken çok mu oluyor ağrılar? İnanın hamile kalmak bile korkutuyor beni bu ağrılardan dolayı. Geçirmek için ne yöntemler deniyorsunuz? Doğal ve ilaç farketmez. Relpax kullanıyorum migren için. Hamilelikte kullanamayacakmışım. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

Bnmde ilerleryen aurali migrenim var hamileliktede malesef cok fzla tutuyo stresten heralde bnm etken dogum ihtimalim de vardi iyice strese girmistim erken dogdu yine tabi. Hic ilac kullanmadim dktor kesinlikle migren ilaci yasak dedi bnde mentollu kremler var onunla basini ovup bagliyodum tabi gecmesede rahatlatiyo

Arkadaşlar benim çok şiddetli migren ataklarım oluyor. Hamile değilim ancak hamilelik şüphem var. Hamileyken migren çok mu artıyor? Yani bu ağrıya dayanma şansım yok denecek kadar az. Hamileyken çok mu oluyor ağrılar? İnanın hamile kalmak bile korkutuyor beni bu ağrılardan dolayı. Geçirmek için ne yöntemler deniyorsunuz? Doğal ve ilaç farketmez. Relpax kullanıyorum migren için. Hamilelikte kullanamayacakmışım. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.
BENİM MİGRENİM ARTINCA VİKS İYİ GELİYOR EN AZINDAN BİR SÜRE

Benim de migrenim var. 3 ay dideral kullandım. Ataklarım olmasın diye her gün iki tane alıyordum. Çünkü haftada 2 kere falan atağım oluyordu. Ağrım oldukça da relpax alıyordum. Şüphem olunca bıraktım. Nöroloji doktoru arkadaşlarım gebeliğin migren ataklarını azalttığını söylediler. Zaten ağrı olursa bir tek parol serbest.
Bir de mentollü kremleri ben de duydum

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnanın denemediğim hiçbirşey kalmadı desem yeridir :( Biberiye,aslan pençesi,viks,karabiber limon pamuk karışımı, migren için ağrı kesici masaj kremleri, özel bi hast. de sfenolatin blokaj diye bi tedavi, aylarca süren ilaç tedavileri, masaj, yağlar, buz o bu şu herşey ya aklıma gelmeyen o kadar çok şey var ki. Türkiye nöroloji derneği başkanına gittim artık. O da ilaç tedavisi verdi. Evet kullanırken iyiydim ama tedavi bitince eskiye döndüm. Doktorum bana da hamilelikte ağrılarımın azalacağını, hamilelikte migrenin pek görülmediğini söyledi ama inanasım gelmiyor. Çünkü ablamda migren hastasıydı ve hamileliğinin 5,6 ayı baş ağrısıyla geçti. Nasıl olmuyor migren hamilelikte yada nasıl azalıyor gerçekten doğru mu çok merak ediyorum? Yani migreni olup ta hamileliğinde azalan yada geçen oldu mu acaba?

7 haftalık hamileyim ve üç gündür migren ağrısı çekiyorum. Öncedende ilaç kullanmazdım çünkü hiç işe yaramazdı şimdide kullanamıyorum zaten. Elma suyu içiyorum taze kendim katı meyve sıkacağında sıkarak. Geçici bir rahatlama oluyor ama geçmesi için en az üç dört gün gerek :((( hamilelikte östrojen hormonunun seviyesi arttığı için migren ağrısının yaşanması muhtemelmiş malesef.

Merhaba kızlar 6 aylık bebeğim var, daha önce zomic kullandım ve atakları önleyici bir antiepileptik ilaç kullandım ama adını unuttum, evlenmeden önce çok sıktı ataklarım ayda 3 e düşmüştü, neyse bu antiepileptik ilçaçla bunu düzenlediler 3 aya kadar çıktı atak süresi, evlendim hamile kaldım çok korkuyordum atak geçirirsem diye ama şükür ki sadece 1 atak geçirdim 7. ayımda ne yapsam geçmek bilmedi, hastaneye gittim son çare parol verdiler geçmedi tabi :):) Valla masajla sakin bir müzik ve loş bir ortamla ayaklarımı tepeye dikip yatıyor artdından duş alıyordum.
Migren ataksız bir hamilelik diliyorum :)

BENİM HEM TANSİYONUM DÜŞTÜ HEM MİGREN Tuttu
AALLAHIM İŞEDE GELDİM ÖLÜYORUM
SERSEM TAVUK GİBİYİM

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Bende de migren var ve her ay belki hamileyimdir diye ilaç içmiyorum.. o kadar ilerliyor ki bu sefer ölüyorum kesin diyorum. Kusma falan da oluyor ses ışık ve kokular o an delirtiyor beni.

En son 3 gün önce tuttu.. tutmadan önce artık hissediyorum tutacağını göz kapaklarımdan ağrı yukarıya doğru vurur benim ilk etapta.
Hemen kafamı sardım karanlık ve sessiz bir odada yattım başımın ortasına da soğuk su şisesi koydum..
ilk kez ilaçsız ağrıyı atlattım ilerlemeden.

İlerleyince ilaç bile fayda etmiyor bana anca iğne toparlıyor düşün o derece.

Başladığını hissettiğin an at kendini karanlık bir odaya sessiz olsun yat hemen. Başka türlü ilaçsız mümkün değil geçmesi

benim de sinüzit + migrenim var. buhar makinası aldım dün. direk oksijeni burundan beyne ulaştırmak için
bir de hergün bir bardak havuç suyu. çok etkili deniliyor

Back