How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelikte mığde bulantıları kaçıncı haftadan başlar ?

6.haftada başladı hala devam.
onun dışında halsizlik.
hayırlısı olsun senin için de.

İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebegınızı ben çok basındayım daha ama çok araştırıyorum çünkü anne adayı çok bilinçli olmalı bu süreçte diye düşünüyorum

6. Hafta baslar demişti doktor öyle de oldu. Ilk belirtiler bel ağrısı çok yoğundu bende adet öncesi gelen kahverengi leke yoktu beyaz akıntı vardı yoğun bi şekilde. Onun dışında göğüs hassasiyeti halsizlik 5
Haftalarda başladı..

6.haftada başlar çoğunluk herkesin, bebişin kalp atışı başlayıp beta hcg hızla yükselince bulantılar başlar, 12 .haftadan sonra hcg yavaş yavaş normale döner azalır düzeyde kalır, bulantılarda azalır biter .. benim böyle oldu ama 10 kişiden 5i böyle olur 5i farklı farklu olur

Bende 6 nci haftadayım ve artik başladı mode bulantıları yavaş yavaş bugün tam kusacak olmadı. Ama hep bulanti hissi beni bitiriyor

Halsizlik yorgunluk kasık ağrısı ateş basması meme sızlaması ve 3. haftada bulantı baş dönmelerim başlamıştı halen de devam ediyor tatlım rutin olarak hergün bir veya 2 öğün kusuyorum diğer öğünlerde öğürüyorum

Back