- 14 Mart 2025
- 89
- 27
- 3
- 26
- Konu Sahibi baharindali98
Arkadaşlar henüz 1 aylık hamileyim ve mide yanmam 1 haftadır hiç geçmiyor doktor gaviscon şurup yazdı o da geçirmiyor. Sizin mide yanması için öneriniz var mı bu duruma soda da çare etmiyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim bunu da deneyeceğimKuru beyaz ekmek yedimaylarca. Ekşi mayalı farklı ekmekler kesmiyordu. Düz beyaz ekmek hafifletiyordu ancak yanmayı ve bulantıyı. Ay sağlıkla doğsun, süreciniz kolay geçsin
![]()
Tahin sanki daha çok yakıyorTuzlu kraker, sade hafif tuzlu ekmek, tahin içiyordum akşam ve gün içinde birer tatlı kaşığı, beyaz leblebi
Evet leblebi de iyi geliyordu. Bizim kız pek saçlı doğdu. İlgisi var diyorlar. Saçlı mı doğdu bebeğinizLarı leblebi, çok çekmiştim mide yanmasını
Benim de yanmaya iyi geliyorSarı leblebi, çok çekmiştim mide yanmasını
Benim salçalı soğanlı,baharatlı acılı,ekşili şeyler yiyince mahvolur midem,Bi de çok fazla karışık şeyler yersem üst iste karıştırsam,az ve sık yememiz lazım,yiyince direkt yatma,yatarsan da boynun yukarıda olsun,elma,muz,armut meyve olarak iyi geliyor bana,mandalina,portakal mahvediyor,sarı leblebi,nötr şeyler gibi düşün,haşlanmış patates,kaşarlı tost yağsız,domates de kötü yapıyor bazenArkadaşlar henüz 1 aylık hamileyim ve mide yanmam 1 haftadır hiç geçmiyor doktor gaviscon şurup yazdı o da geçirmiyor. Sizin mide yanması için öneriniz var mı bu duruma soda da çare etmiyor..
Gaviscon iyi gelir bence bol da su iç mide yanmasına da iyi gelir ama gaviscon içince bişey yememek lazımmış etkili olsun diyeArkadaşlar henüz 1 aylık hamileyim ve mide yanmam 1 haftadır hiç geçmiyor doktor gaviscon şurup yazdı o da geçirmiyor. Sizin mide yanması için öneriniz var mı bu duruma soda da çare etmiyor..
Benim de siz gibi tahin ve süt biraz iyi geldi bazen de rennie alıyorum.Arkadaşlar henüz 1 aylık hamileyim ve mide yanmam 1 haftadır hiç geçmiyor doktor gaviscon şurup yazdı o da geçirmiyor. Sizin mide yanması için öneriniz var mı bu duruma soda da çare etmiyor..