Hamilelikte mide yanması

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
89
27
3
26
Arkadaşlar henüz 1 aylık hamileyim ve mide yanmam 1 haftadır hiç geçmiyor doktor gaviscon şurup yazdı o da geçirmiyor. Sizin mide yanması için öneriniz var mı bu duruma soda da çare etmiyor..

Kuru beyaz ekmek yedim 😊 aylarca. Ekşi mayalı farklı ekmekler kesmiyordu. Düz beyaz ekmek hafifletiyordu ancak yanmayı ve bulantıyı. Ay sağlıkla doğsun, süreciniz kolay geçsin ❤️

Tuzlu kraker, sade hafif tuzlu ekmek, tahin içiyordum akşam ve gün içinde birer tatlı kaşığı, beyaz leblebi

Arkadaşlar henüz 1 aylık hamileyim ve mide yanmam 1 haftadır hiç geçmiyor doktor gaviscon şurup yazdı o da geçirmiyor. Sizin mide yanması için öneriniz var mı bu duruma soda da çare etmiyor..
Benim salçalı soğanlı,baharatlı acılı,ekşili şeyler yiyince mahvolur midem,Bi de çok fazla karışık şeyler yersem üst iste karıştırsam,az ve sık yememiz lazım,yiyince direkt yatma,yatarsan da boynun yukarıda olsun,elma,muz,armut meyve olarak iyi geliyor bana,mandalina,portakal mahvediyor,sarı leblebi,nötr şeyler gibi düşün,haşlanmış patates,kaşarlı tost yağsız,domates de kötü yapıyor bazen

Gaviscon iyi gelir bence bol da su iç mide yanmasına da iyi gelir ama gaviscon içince bişey yememek lazımmış etkili olsun diye

Back
X