• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mide sorunları :(

askisi58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
111
4
118
Almanya
Selam kızlar 11 haftalık gebeyim. 6. Haftadan itibaren aşırı derece mide ağrısı çekiyorum. Doktor doktor dolandım. Mideme hortum bile saldılar ama bişey bulamadılar. Sürünüyorum adeta. Hamilelikte mide ağrısı çeken varmı? Tavsiyeleri olan varmı? Lütfen yardım :(

BOŞUNA HORTUM SALMIŞLAR CANIM GEBELİĞİN İLK SIKINTISI MİDE ZATEN BEN 6. AYIN İÇİNDEYİM BULANTIDAN KURTULDUM AĞRI BAŞLADI AĞRI BİTTİ YANMA BAŞLADI.RENNİE TABLET LE İDARE EDİYORUM .STRES YAPMA BENCE OLAĞAN BİŞEY BU

bende 12 haftalık hamileyim miğde bulantıları mahfetti beni. 2 ay boyunca serumla ayakta durdum ama yavaş yavaş azalıyo merak etme

canım ben 13.haftamı bitirmek üzereyim daha anca bu hafta rahat ettim mide ağrısı ve yanmasından
hiç bulantım olmadı ama mide ağrısı ve yanması yüzünden geceleri falan uyuyamadım, hatta ağladığım gecelerde oldu
doktorum gaviscon vermişti ama o da belli bir derece kesiyordu şikayetlerimi
gece yatarken iki yastıkla yattım başım yüksekte kalsın diye. o bayağı fark ettirdi
bişeyler yedikten hemen sonra uzanma, çok yağlı baharatlı şeyler çok tetikliyor
benimki bu hafta rahat bıraktı sanırım yakamı, geçmiş olsun canım inşallah senin ağrında hafifler zamanla

canım ben 13.haftamı bitirmek üzereyim daha anca bu hafta rahat ettim mide ağrısı ve yanmasından
hiç bulantım olmadı ama mide ağrısı ve yanması yüzünden geceleri falan uyuyamadım, hatta ağladığım gecelerde oldu
doktorum gaviscon vermişti ama o da belli bir derece kesiyordu şikayetlerimi
gece yatarken iki yastıkla yattım başım yüksekte kalsın diye. o bayağı fark ettirdi
bişeyler yedikten hemen sonra uzanma, çok yağlı baharatlı şeyler çok tetikliyor
benimki bu hafta rahat bıraktı sanırım yakamı, geçmiş olsun canım inşallah senin ağrında hafifler zamanla
Teşekkür ederim canm. Bugün tekrar doktora gittim. Midemde iltihap varmış. Bakalım bi ilaç verdi. Inşallah faydasını görürüm.

Ben 28 haftalik hamileyim arkadaslar mide kasilmasini agrisini bu aylarda bana sorun ilk donemlerim cok kolay gecti masallah siradan kadinlar gibi ama artik zorlanmaya basladim agri kasilma tutulma cok can yakici rahat oturup kalkamiyorum bile :/ Allah hepimize sifa ve sabir verisn

Back