Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gün tam 8.hafta oldu diğer hamileliklerimde sürekli bir bulantı yaşıyordum ama bu bebeğimde sadece 7 haftada 2 gün boyunca öldüm dirildim ama şimdi hiç bir şey yok, bulantı sağlıklı bebek demektir diyordu dr um şimdi korkuyorum
Merhabalar,
Yeni üye oldum ve özellikle tüp bebekle ve gebelikle ilgili her türlü başlıgı okumaya calısıyorum.
Sizin bu yazdıgınızı okuyunca cevap vermeden gecemedim.
Doktorunuzun dedigine katılmıyorum ve bence bu tehlikeli bir cumle burada bebek umutlarını yazanlar için. Yani "bulantı saglıklı bebek demek"demiş ya doktorunuz ondan bahsediyorum.
Ben hamileligimde ne aşerme,ne bulantı,ne halsizlik ne yorgunluk hi birini yaşamadım.hatta doktoruma diyordum ne zaman midem bulanacak filmlerdeki gibi olacam falan diye. Şu anda 1 yasında bir kızım var ve masallah cok saglıklı. Hamileligimde oldukca saglıklı ve sorunsuzdu.
Söz konusu hamilelik ve bebek/bebek bakımı olunca bence genelleme yapmak cok dogru degil.
Her hamilelik ve her bebek şahsına münhasırdır bence.
Bunları söylemeden gecemedim. Çunku ben hamileligimde olumsu hiç bir sey okumak duymak istemiyordum ya da beni endişelendirecek bir sey. Burada gecmiş zaman olsa da bulantısı olmadıgı için endişelenen bir anne var ve sizin doktorunuz dedigi cumle onu umutsuzluga goturebilirdi yada bu baslıgı okuyacak herhangi birini.
Sevgiler,
bulantıdan tık yok :S
ama cok erken dimi daha :S
kızlar selam..şu anda ikizlere hamileyin ve 6 haftalık..ayın 14'ünde kalp atışları için dr. gideceğim..lakin merak ettiğim konu şu, mide yanması, kabızlık, göğüslerde acıma gibi belirtilerim olduğu halde mide bulantım yok..?? bu bir gariplik midir sizce? herşey yolunda gidiyor mudur acaba diye endişeleniyorum işte..halbuki ablam iki gebeliğinde hiç bulantı yaşamamıştı ama işte malum bizimki normal yollarla olmayınca endişemiz iki kat artıyor...
kızlar selam..şu anda ikizlere hamileyin ve 6 haftalık..ayın 14'ünde kalp atışları için dr. gideceğim..lakin merak ettiğim konu şu, mide yanması, kabızlık, göğüslerde acıma gibi belirtilerim olduğu halde mide bulantım yok..?? bu bir gariplik midir sizce? herşey yolunda gidiyor mudur acaba diye endişeleniyorum işte..halbuki ablam iki gebeliğinde hiç bulantı yaşamamıştı ama işte malum bizimki normal yollarla olmayınca endişemiz iki kat artıyor...
bende de baş dönmesi ve mide yanması sık oluyor.
benim bünyem bulantı ve kusmaya normalde çok yakındır.bu yüzden korkuyorum,zira şu an 5 haftalık ikizlere gebeyim.okuduklarım kadarı ile çoğul gebeliklerde 6 ila 8.haftalar arasında bulantılar başlıyormuş
inşallah olmaz tabi...
benim bünyem bulantı ve kusmaya normalde çok yakındır.bu yüzden korkuyorum,zira şu an 5 haftalık ikizlere gebeyim.okuduklarım kadarı ile çoğul gebeliklerde 6 ila 8.haftalar arasında bulantılar başlıyormuş
inşallah olmaz tabi...