Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok malesef çözümü bende ilaclarda ise yaramamisti, tahin yiyordum arada biraz bastırıyordu o kadar, hafif şeyler ye baharat yeme, asitli şeyler tüketme, çiğ sebze tüketme böyle bı süre devam ediyor malesef, 14.haftada hafifledi 18.haftadayim ara ara devam ediyor ama hafifledi şükür
Yok malesef çözümü bende ilaclarda ise yaramamisti, tahin yiyordum arada biraz bastırıyordu o kadar, hafif şeyler ye baharat yeme, asitli şeyler tüketme, çiğ sebze tüketme böyle bı süre devam ediyor malesef, 14.haftada hafifledi 18.haftadayim ara ara devam ediyor ama hafifledi şükür
Banada bulantı ilacı verdi başka vericeğim bı ilaç yok die ama gece gündüz hiç geçmiyor hafif yiyorum sürekli hep aynı birşeyler yapıp hafifleten varmı ki dedim
Banada bulantı ilacı verdi başka vericeğim bı ilaç yok die ama gece gündüz hiç geçmiyor hafif yiyorum sürekli hep aynı birşeyler yapıp hafifleten varmı ki dedim
bende 9. haftaya girdim ve 3 haftadır sürünüyorum gece gündüz bulantı ağrı yanma var midemde ilaçta kullanıyorum ona rağmen böyle üstelik gece uykumdan uyanıyorum mide ağrısıyla bulantıyla sendede oluyor mu gece uyanma?