Arkadaşlar merhaba. 24 haftalık gebeyim . 5 yaşında bir de kızım var. İki gün önce sağ göğüs ağrısı ile uyandım. İki gün şiş sıcak ve agriliydi. Dün de siktigimda iltihap aktığını gordum. Damla damla. Hala ara ara siktigimda iltihap geliyor. Aynı yeni doganda olunan mastiti yaşıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.yardimci olur musunuz böyle olan varmidir
Ayrıca sıkma. O sütü boşaltma. Göğüs ucunu her uyardığında süt üretimine sebep olan hormon, aynı zamanda doğumu başlatan hormon. Doktoruna muhakkak danış
Merhaba öncelikle gecmis olsun. bende suan 10 haftalık gebeyim iki gündür sağ memenin koltuk altıyla birleştiği yerde ağrı batma var . Dokununca da acıyor. İlk bebeğimde mastit yaşadım. Kiste cevirdi. Ama zararsız olduğunu söylediler ilaçlarla kaybolmustu. 2 sene boyunca düzenli kontrole gittim. Son kontrolüme nisan ayında gittim. doktorum muayene edip hiçbir sorun yok icin rahat olsun demisti. Simdi neden böyle oldu cok huzursuzum. Elimi ordan çekemiyorum sürekli kendimi muayene edip duruyorum. Siz çözdünüz mü ne durumdasınız suan