• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte makyaj

Ben de merak ediyorum makyaj ve oje kullanalıyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben normalde de oje pek kullanmam yemek yaptıgım için hergün içime sinmiyor diye ama yüz makyajı ruj du pudraydı allıktı kullanıyorum valla ne derece zararı dokunur bilemem tabii kesinlikle kullanılmamalı denen şeyler var mı acaba ??:44:

ben normalde de oje pek kullanmam yemek yaptıgım için hergün içime sinmiyor diye ama yüz makyajı ruj du pudraydı allıktı kullanıyorum valla ne derece zararı dokunur bilemem tabii kesinlikle kullanılmamalı denen şeyler var mı acaba ??:44:

Ben doğal ürünler aldım internetten. Onları kullanıyorum. Paraben ve kimyasal içermeyen ürünlerden. ..

kızlar abartmıyor musunuz?

paspal paspal dolanmaya nede meraklısınız..

bı rımel,bı göz kalemı kimi ipe götürür..kımı ıpten alır?

Doktorum günlük cilt bakımını ve makyajını değiştirmeden yapabilrsin dedi bana. Sadece çok oje sürüp çıkarma aseton zararlı demişti bir arkım zaten çok fazla kullanmam. Ama özellikle bakımınıza daha çok özen gösterin bence. Kendinizi iyi hissedin:16::16: :)

Cok yakin bi arkadasim hamileyken doktoru ona makyaj malzemelerinden ama en cokta fondoten ve allık tan uzak durmasini soylemis.suan bende 6+1 haftalik hamileyim doktorunun ustune basa basa ozellkkle fondotenden uzak durmasi gerektigini soyledi..bebege zarar verdigi falan belki yanlis bilgidir ama ya dogruysa!

Valla makyajımı da yaptım, ojemi de sürdüm, parfümümü de sıktım. Doktorum bi kere bile "ne bunlar böyle? Çok tehlikeli, yapma" demedi. Hatta ilk hamileliğimde saçımı sarıya dahi boyatmıştım. İkincisinde doktorum önermedi. Kasmayın bu kadar. Hamilelik bu; hastalık değil ki kendinizi bu denli herşeyden soyutlayasınız.

Bazı kadınlar doğuma bıle makyajla gırıyorlar .
Yada yuzlerınde makyaj varken aniden doğum başlıyor.
Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum cok :16:

Ben doğal ürünler aldım internetten. Onları kullanıyorum. Paraben ve kimyasal içermeyen ürünlerden. ..

Merhaba kızlar bende doktora makyajlı gittim yani günlük hayatına devam et dedi öyle olsa makyaj yapma derdi ama yine aklımda ? işareti de var bitkisel ürün istiyorum ama canım hangi siteden aldın?

Merhaba kızlar bende doktora makyajlı gittim yani günlük hayatına devam et dedi öyle olsa makyaj yapma derdi ama yine aklımda ? işareti de var bitkisel ürün istiyorum ama canım hangi siteden aldın?

Organikkozmetik sepeti diye bir site var. Ben ordan aldım. Çok da memnunum

Organik makyaj ürünleri kullanıyorum ben gebelikten bu yana. Makyaj yapmadan kendimi iyi hissetmiyorum çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebekte direkt olarak gorebilecegimiz zararlar degildir bana kalirsa...ama uzmanlar kimyasallarin iyi olmadigini soyluyor..kaldiki normaldede pek saglikli degil makyaj urunleri...hamileyken mi zararsiz olacak???

Back
X