Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet düşük tehlikelisi olanlara veriyorlar zatengeçen hafta gebe olduğumu öğrendim ilk değeri 144 2/3 gün sonra 554 çıktı aradan 4 gün geçti lekelenme oldu böyle sulu kan gbi pembemsi çok aşırı açık renkte acile gittik doktor muayene etti progestan verdi kullanan var mıdır ultrason da sadece keseyi gördü doktor
Doktor baktı ama kanama alanı yok dedi sadece keseyi görebildik inşallah görürüm deKanama alanı, düşük riski, ya da sebepsiz lekelenmeler için veriliyor rahim kalinlassin bebek tutunaun desteklesin diye, kullandık çoğumuz ben 20.haftaya girdim bir saat itibariyle kullanıyorum kanama alanım olduğu için, kullan problem olmaz ve bebisini de görürsün en kısa zamanda inşallah
Değerim çıktı 2109geçen hafta gebe olduğumu öğrendim ilk değeri 144 2/3 gün sonra 554 çıktı aradan 4 gün geçti lekelenme oldu böyle sulu kan gbi pembemsi çok aşırı açık renkte acile gittik doktor muayene etti progestan verdi kullanan var mıdır ultrason da sadece keseyi gördü doktor
Canim bende 6 haftalikdim kanama oldum baya oldum hemde iliskiden sonra olmusdum pembeydi hatta banyoda bianda gormusdum baya suyla beraber akdi gitti dusurdum sandim hemen acile gittim ozamana kadar daha bebegide gormemisdik altdan ultrasonla bakdi bebegi gordu progrstani baya kullandim dusuk tehlikem vardi ama suan 26 haftaligim bazi hamileliklerde bu durum oluyor korkma cogundada bir sorun olmuyor ben aglaya aglaya hastaneye gitmisdim bebegide gordum sorun olmadi ama ilaci mutlaka kullangeçen hafta gebe olduğumu öğrendim ilk değeri 144 2/3 gün sonra 554 çıktı aradan 4 gün geçti lekelenme oldu böyle sulu kan gbi pembemsi çok aşırı açık renkte acile gittik doktor muayene etti progestan verdi kullanan var mıdır ultrason da sadece keseyi gördü doktor
Bende ağlaya ağlaya gittim sadece keseyi görebildi doktor ama alttan bakmadı üstten baktı inşallah birşey olmazyaCanim bende 6 haftalikdim kanama oldum baya oldum hemde iliskiden sonra olmusdum pembeydi hatta banyoda bianda gormusdum baya suyla beraber akdi gitti dusurdum sandim hemen acile gittim ozamana kadar daha bebegide gormemisdik altdan ultrasonla bakdi bebegi gordu progrstani baya kullandim dusuk tehlikem vardi ama suan 26 haftaligim bazi hamileliklerde bu durum oluyor korkma cogundada bir sorun olmuyor ben aglaya aglaya hastaneye gitmisdim bebegide gordum sorun olmadi ama ilaci mutlaka kullan
Kanama olunca genelde altdan bakarlar sasirdim ama 6 haftalik benim ustten bakan doktor keseyi gormedi baska doktora gittim daha detayli bir hastaneye o altdan bakdi keseyide gordu bebeyide korkmaBende ağlaya ağlaya gittim sadece keseyi görebildi doktor ama alttan bakmadı üstten baktı inşallah birşey olmazya
Bende alttan bakar diye tahmin ediyordum ama bakmadı üstten baktı keseyi gördü kanama alanı bişi yok dedi her ihtimale karşı fitil verdi kan verdim 8 şubatta 554 dün 11 şubatta 2109 çıktı yatış da istedi kalmadım kesinlikle polinikliğe gel detaylı herşeye bakalım dedi işte cuma günü gideceğim bakalım siz kaç haftalıksnzKanama olunca genelde altdan bakarlar sasirdim ama 6 haftalik benim ustten bakan doktor keseyi gormedi baska doktora gittim daha detayli bir hastaneye o altdan bakdi keseyide gordu bebeyide korkma
Ben 26 haftaligim ama altdan baksa gorurdu bebegi sen normal kadin doguma git bir an once kanama genelde oluyor hamileliklerde yogun pihtili olmadi surece sorun olmuyorBende alttan bakar diye tahmin ediyordum ama bakmadı üstten baktı keseyi gördü kanama alanı bişi yok dedi her ihtimale karşı fitil verdi kan verdim 8 şubatta 554 dün 11 şubatta 2109 çıktı yatış da istedi kalmadım kesinlikle polinikliğe gel detaylı herşeye bakalım dedi işte cuma günü gideceğim bakalım siz kaç haftalıksnz