Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fakat ben o dönemi geçtim üstelik hiç bu şekilde yaşamıyordum ters giden bir şeyler mi var acabaOvulasyon kanamasi olabilir
Kür falan denediniz mi bazen onlar da yapıyorFakat ben o dönemi geçtim üstelik hiç bu şekilde yaşamıyordum ters giden bir şeyler mi var acaba
Hayır denemedim şuan yok ağrılarım okudum bazı makalelerde 10 gün önce de olabiliyormuş kafam karışık yaniKür falan denediniz mi bazen onlar da yapıyor
Bende regliye 6 gün önce 2 gün boyunca kahverengi lekelenmelerim oldu doktora sordum yerleşme kanaması dedi regliye 1 gün kala test yaptım hamileyim belki sizinde öyledir reglinize gecince test yapın eğer bebiş istiyorsanız inşallah vardırAdet günüme daha 10 gün var ve kahverengi lekelenme oldu regl sancısı gibi sancılar da bazen eşlik ediyor bir kereye mahsus oldu kanamam daha da olmadı acaba benim gibi olan var mı yardımcı olur musunuz gebelik belirtileri mi ?
Korkuyorum acaba hasta miyim diye düşünmeden edemiyorum 10 gün erken mi değil mi bilemiyorumBende regliye 6 gün önce 2 gün boyunca kahverengi lekelenmelerim oldu doktora sordum yerleşme kanaması dedi regliye 1 gün kala test yaptım hamileyim belki sizinde öyledir reglinize gecince test yapın eğer bebiş istiyorsanız inşallah vardır
Okuduğum bazı makalelerde 10 gün için normal yazıyor bilemedim bende herkeste farklı olabiliyormuşYani adete 10 gün kala yerleşme kanaması için fazla erken olabilir günü gelince test yapın
Lekelenmem kaç gün sürdü canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz inşallah adetin geçince test yap yada 1 gün önce yap olsa çıkar baktın yok kadın doğuma git muayene olKorkuyorum acaba hasta miyim diye düşünmeden edemiyorum 10 gün erken mi değil mi bilemiyorum
Yani gebelik düşünüyorsanız yerleşme kanaması olabilir canım dediğim gibi reglin bekle1 gün sürdü anlık oldu o da
Teşekkür ederimYani gebelik düşünüyorsanız yerleşme kanaması olabilir canım dediğim gibi reglin bekle
Aynı durumdayım benimde 11hün kala lekenmem olmuştu doktora sorduğumda çok erken olması mümkünmüdür diye oda evet mümkün olabilir dediAdet günüme daha 10 gün var ve kahverengi lekelenme oldu regl sancısı gibi sancılar da bazen eşlik ediyor bir kereye mahsus oldu kanamam daha da olmadı acaba benim gibi olan var mı yardımcı olur musunuz gebelik belirtileri mi ?
Ağrılarınız olmuş muydu ?Aynı durumdayım benimde 11hün kala lekenmem olmuştu doktora sorduğumda çok erken olması mümkünmüdür diye oda evet mümkün olabilir dedi
Ben adetine 11 gün kala kan verdim negatif. Çıktı doktorum çok erken olduğunu adet geçince telrar vermemi söyledi kanamam 2 gün sürdü peçeteye sürdükçe geliyordu jöle kıvamında kahverengi kasıklarımda ara ara ağrılarım olmuştu kan geldiğini fark ettiğim an vajınamda bi sızlama sonrasında kan geldi arada lekelenmem bitmesine rağmen vajınama arada sızlama ve kasıklarıma ağrışar giriyor ama çok aşırı değilAğrılarınız olmuş muydu ?
Benim lekelenmem anlık oldu kahverengi bitti ara ara ağrılarım oluyor dizlerim ağrıyo kasığıma doğru bazenBen adetine 11 gün kala kan verdim negatif. Çıktı doktorum çok erken olduğunu adet geçince telrar vermemi söyledi kanamam 2 gün sürdü peçeteye sürdükçe geliyordu jöle kıvamında kahverengi kasıklarımda ara ara ağrılarım olmuştu kan geldiğini fark ettiğim an vajınamda bi sızlama sonrasında kan geldi arada lekelenmem bitmesine rağmen vajınama arada sızlama ve kasıklarıma ağrışar giriyor ama çok aşırı değil
Adet zamanına 2 gün kala kan vern bebde öyle yapıcağımBenim lekelenmem anlık oldu kahverengi bitti ara ara ağrılarım oluyor dizlerim ağrıyo kasığıma doğru bazen