Rabbim sağlıkla kucağına almayı naısp etsin. Bende lekelenmeyle öğrendim gebe olduğumu şimdi 6.haftamıza adım attık bugun keseyo gördüm ama lekem geldi cok korkuyorum bısey olucak diye ama kırmızıya donmediği sürece bırsey yok korkma dedi doktorum. Tüp bebek için gittiğim gun öğrendim ve cok büyük şükür sebebi oldu benım içinArkadaşlar hamilelikte sürekli lekelenme yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı ?
Bu arada bende rahim ağzı yarası da var 4 aylık gebeyim .
Cinsiyet belli erkek .
5. Aya gireceğim hala leke var .Rabbim sağlıkla kucağına almayı naısp etsin. Bende lekelenmeyle öğrendim gebe olduğumu şimdi 6.haftamıza adım attık bugun keseyo gördüm ama lekem geldi cok korkuyorum bısey olucak diye ama kırmızıya donmediği sürece bırsey yok korkma dedi doktorum. Tüp bebek için gittiğim gun öğrendim ve cok büyük şükür sebebi oldu benım içinhamile kaldığınızdan berimi var lekelenmeniz ?
Rabbim korusun onları hepımızın evlatlarını5. Aya gireceğim hala leke var .
6. Hafta kırmızı yoğun kanamala oldu çok şükür bebek iyi erkek bebeklerde öyle olur derlerdi inanmazdım şuan oğluma hamileyim inşallah sağlıkla kucğaımıza alırız
8. Hafta dinlersin kalbini .. o ağrılar da gayet normal sıkma canınıRabbim korusun onları hepımızın evlatlarınıNasıl bir mucize. Allah sağlık sıhhat versın inşaallah. Bizde kalp atışlarını bı duysak ohh dıycem ama işte bu ufak lekelenmeler canımı bıraz sıkıyor ve cok uzuluyorum bosey olucak dıye. Kasık ağrım oldumu moralim bozuluyor Sanko adet olcakmışım gıbı Ben onu hep bekledım inşallah yavrum benj bekletmez Doğunca kocaman sarılalım
Merhaba rahim ağzında yaranız gebe kalmadan önce de var miydi ?Arkadaşlar hamilelikte sürekli lekelenme yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı ?
Bu arada bende rahim ağzı yarası da var 4 aylık gebeyim .
Cinsiyet belli erkek .
Evet canım vardıMerhaba rahim ağzında yaranız gebe kalmadan önce de var miydi ?
Bana umut oldunuz çok teşekkür ediyorumEvet canım vardı
Amin inşallah canım bide benim ki çok büyükBana umut oldunuz çok teşekkür ediyorumdarısı basıma inşallah
Bana da doktor küçük dedi korunmadan ilk denememiz ama bu Ay tutmadı Allah evladınızı size bağışlasınAmin inşallah canım bide benim ki çok büyük
5. Atımdayım hala leke var kuzum yaLeke kesinlikle hamilelikte hafifse alınacak durum değil. Ağır kaldırmayın kendinizi yormayın. Ben o hatayı yaptım dr um birşey olmaz dedi ve düşük ile sonuçlandı benim 1.5 aylıktı
Amin inşallahBana da doktor küçük dedi korunmadan ilk denememiz ama bu Ay tutmadı Allah evladınızı size bağışlasın
Kesinlikle hastaneye gitmelisin5. Atımdayım hala leke var kuzum ya
İlk lekelenmeniz ne zaman olmuştu acaba?Leke kesinlikle hamilelikte hafifse alınacak durum değil. Ağır kaldırmayın kendinizi yormayın. Ben o hatayı yaptım dr um birşey olmaz dedi ve düşük ile sonuçlandı benim 1.5 aylıktı
İnşallah bebektirİlk lekelenmeniz ne zaman olmuştu acaba?
Adetime ortalama 10 gün var..İki gündür kahverengiyle başlayan ve bugün pembemsi bir hal alan birşey oluyor bende...Hayatım boyunca bu kadar erken adet görmedim şayet buysa...Ya da pkoluyum..Kahverengi bazen oldu gectı ama pembemsi bu kadar fazla gormedım...Sizde de oldu mu bu şekilde..Acaba bende hamile olabılırmıyım..İstiyoruz da inşallah sağlıkla olurSizinde sağlıkla tez zamanda gelsin bebeğiniz
İnşallah yaaa...daha adete 9-10 gün var..Yani olası negatifte üzülmekte istemiyorum..Kasıklarımda agrıda yok..Belimde agrı var ama katlanamayacak kadar sıddetlı degıl..Ki ben aşırı agrılı,pıhtılı dolu dolu adet oluyorum..Bu degısıkliğin sonucunda pozitif görmek hayalim.. Çok sağolunİnşallah bebektirBen de de leke oldu bel ağrısı oldu öğrendim canım .. test yap
Hamileliğimin 5. Haftasında 3 gün kahverengi leke geldi. Pembe geldiğinde ise düşük yapıyormuşum. Hamilelikten önce ki leke kısa süreli ve az olur kırmızı renginde olmazİlk lekelenmeniz ne zaman olmuştu acaba?
Adetime ortalama 10 gün var..İki gündür kahverengiyle başlayan ve bugün pembemsi bir hal alan birşey oluyor bende...Hayatım boyunca bu kadar erken adet görmedim şayet buysa...Ya da pkoluyum..Kahverengi bazen oldu gectı ama pembemsi bu kadar fazla gormedım...Sizde de oldu mu bu şekilde..Acaba bende hamile olabılırmıyım..İstiyoruz da inşallah sağlıkla olurSizinde sağlıkla tez zamanda gelsin bebeğiniz
Daha adet tarıhımede var ve adetlerımden farklı oldugunu net anlayabılıyorum rengı cok acık cunku ...Normalde yoğun ve pıhtılı olurum..Ama tam olarak bırseyde dıyemıyorum pko'yla alakalıda olabılır mı acaba dıyeHamileliğimin 5. Haftasında 3 gün kahverengi leke geldi. Pembe geldiğinde ise düşük yapıyormuşum. Hamilelikten önce ki leke kısa süreli ve az olur kırmızı renginde olmaz
2 veya 3 gün çok az leke tarzında olur gebelik lekesiyse eğer ve adet tarihine genelde yakın bir zaman da gerçekleşirDaha adet tarıhımede var ve adetlerımden farklı oldugunu net anlayabılıyorum rengı cok acık cunku ...Normalde yoğun ve pıhtılı olurum..Ama tam olarak bırseyde dıyemıyorum pko'yla alakalıda olabılır mı acaba dıyeNeyse umudumuz,ümidimiz hiç bitmeyecek...İnşallah güzel haberler alırız isteyen herkes