en son sende de bir durumlar vardı iyi misin merak ettimnormal. bana 16.haftada magnezyum verdi doktor bunun için. su an daha rahatım ama yine uzun yürüyüşten döndüğümde bacak, kalça ve belimde ağrı oluyor
öff susen son sende de bir durumlar vardı iyi misin merak ettim
Merhaba bende 7 haftalık hamileyim , kramplar bu dönemde normal ama elinizden geldiğince aralıklı iş yapıp dinlenin . Doktorum o şekilde önermişti, yinede siz doktorunuza da danışın.3aylık hamileylim ve çok ayakta kaldığım zmn yani aşırı fazla değil ama bacaklarıma doğru sırtlarımda çok kram oluyo ikisinde de bazen tekinde neden olur bu normal mı
Arada haber ver kızım ben çocukla uğraşıyorum unutuyorumöff susmesane ağrısı çekiyormusum sistit olmusum antibiyotik verdi doktor bugün son günüydü. ağrım gecti. haftaya tekrar idrar vericem bakalım geri kalan her sey yolunda çok sükür detaylıya girdik her sey güzel çıktı
yaaaArada haber ver kızım ben çocukla uğraşıyorum unutuyorum
Bol bol uyu aşko başka da bir şey demiyorumyaaanasıl diğer tarafta durumlar? korkalım mı?
Konunu işgal ettim kusura bakma beybi çok normal bebeğe yer açılıyor3aylık hamileylim ve çok ayakta kaldığım zmn yani aşırı fazla değil ama bacaklarıma doğru sırtlarımda çok kram oluyo ikisinde de bazen tekinde neden olur bu normal mı
öyle tabii yaBol bol uyu aşko başka da bir şey demiyorum
kucağımda mama verirken yazıyorum uyumak mı asla
Ama çok güzel ya iyi ki iyi kii diyorum
Bakalım cinsiyetini gösterecek mi 2hafta sonraNormal tabiki bebiş büyümeye başlıyor kendine alan açıyor ve vücudun ağırlık merkezi değişiyor