• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte korunma nasıl olmalı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.124
6.899
398
Cinsel hayatımız başladığından beri sayılı korunma oldu öncesinde vajinismustum yendim.Hamileliğim oldu kayıp oldu tekrar hamileyim derken sadece hamilelik süresince prezervatifle korunduk diyebilirim.Enfeksiyon varsa bulaşmasın diye fakat ne zaman prezervatifle yakınlaşma oluyor o zaman ben kaşıntıdan yanmadan ölüyorum normalde hiçbir şey yok onu kullanınca 2 gün mahvoluyorum uzun bir süre eşim uzak dursun istiyorum başına gelen var mı bu lateks alerjisi mi oluyor ? Doktora gidince unutuyorum hep söylemeyi

Hamilelikte korunmana gerek yok ki
Bende dediğiniz gibi sadece prezervatif kullandık ama öyle kaşıntı falan olmuyor alerji yapıyor olabilir size

Hamilelikte korunmana gerek yok ki
Bende dediğiniz gibi sadece prezervatif kullandık ama öyle kaşıntı falan olmuyor alerji yapıyor olabilir size
Korunmadan kasıt enfeksiyon riskine karşı.Biraz riskli bir gebe idim şükürler olsun riskim kalmadı ama doktorum ilişkide prezervatif kullanmamı önerdi malum enfeksiyonlara açık oluyoruz bu dönemde

Back