Hamilelikte kız çocuklarında kasık erkeklerde bel ağrısı mı olur?

selenaks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
20
1
86
İçel Mersin
kızlar selam ben aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim .....merak ettiğim soru hamilelikte bel ağrırsa bebek erkek kasık ağrırsa kız olurmuş siz ne düşünüyorsunuz yaşadıklarınızı ve sonuçlarını benimle paylaşırmısınız....,:CüvCüv:

benima ksine kızımda feci belim ağrırdı hatta bir adet fıtıks ahibi oldum şimdi erkek olacak inş. kasık ağrılarım var. Bence biri seni kandırmış

Kızıma hamileyken bel ağrısından uyuyamadığım zamanlar oldu...Aksine kasıklarımda da hiç ağrı olmadı...bilmiyorumkismile

kızımda hiç ağrım olmadıııııııı ne kasıkta ne belde
bunda kasıklarım daha ilk ilişki gününden itibaren ağrıdı halada arada ağrıyo
belimde yeni yeni başladıııııı
bu çok zor geçiyo
ALLAH yardımcımız olsun
kısmetse buda erkekkkkkk:)

teşekkürler kızlar...bir oglum var onda çok belim ağrımıştı şimdi 11 haftalık kasıklarımda ağrım var da merak ettim kafamçokkarıştı

Ben de senın duydugun gıbı duydum canım ama hamıle kaldıgım ılk zaman ıcın gecerlıymıs bu yanı aynı adet olacakmıs gıbı belım tutuluyodu ılk ogrendıgım zamanlarda sonra gectı belımın agrısı.Ve bebısımın erkek oldugunu sonradan ogrendım bu tez ben de dogru cıktı yanıopuyorumnanaktan

ilk gebeliğimde kalça sokumu ve belim çok ağrıdı kızım oldu.şuan ikinci geliyor ne belim nede kasık ağrım oldu.buda kız.
bence bebeğin duruş şekliyle alakalı bel ve kasık ağrısı..

Bunların hiçbirisinin cinsiyet üzerine bilimsel bir dayanağı yok canım...

Tamamen kişinin bünyesine ve nasıl bir hamilelik geçirdiğine bağlı şeyler...

Şöyle olursa kızım olur, böyle olursa oğlum olur diye düşünürsen sadece eğlence amaçlı düşünmüş olursun bence..

Hayırlısı olsun..:)

Back
X