Hamilelikte kırmızı akıntı yardımcı olur musunuz

kkkddrrttppclr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
4
0
1
25
Kızlar 6haftalık hamileyim 4 5 gündür kahverengi pembe lek elenmeden oluyor dün doktora gittim bir sıkıntı görmedi ilk kez kalp atısını dinledik ama dünden beri 2 3 kere kırmızı akıntım var yoğun değil ama lekelenmeden de biraz fazla gibi düşük başlangıcı olabilir mi yada bunu yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen doktora git kanama alanı olabilir ilac verir

Vakit kaybetmeden doktora gitmeni öneririm. Böyle durumlarda progesteron veriyorlar, iğne ya da ilaç şeklinde. Tehlikeli bir kanamaya benzemiyor, düşük olduğunu sanmıyorum. Zira düşükte yoğun kasık ağrısı ve pıhtılı koyu kırmızı kanama izleniyor. Allahın izniyle bir şey olmaz, lütfen çok ayakta kalma. Mümkünse uzan.

Bazı gebeliklerde kanama olabiliyor. Kanama yanına ağrıda eşlik ediyorsa korkulmalı yoksa sıkıntı yok. Siz yine de doktorunuza iletin durumu. Progestan başlar yüksek ihtimal

Hamileliğinizde bir sıkıntı oluştu mu peki
Oluşmadı canım. Şuan 17 haftalık hamileyim. 3 gün adet gibi kanamam oldu ped dolduruyordu yani, açık renk koyu renk karışık. Doktor ultrasonda kanama alanı gördü ama kese etrafında değil riskli değil dedi. Onun için sordum doktorun riskli görmediyse korkma. Şiddetli ağrım olmadığı için korkmamıştım ben. Progestan kullandım 10. Haftaya kadar.

Yani bende hiç olmadı kimisi yerleşme diyor kimisi düşük tehdidi diyor bu lekelere ama bilemedim.
Benim kese etrafına kanama alanı vardı ama dışarıya hiç akan birşey olmadı. Yüne de Progestan yazmıştı doktorum. Sizin doktor neden vermedi anlamadım
Belki de yerleşmedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…