Slm arkadaşlar. Ben 27 haftalik hamileyim. 61 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum. Yani anlayacaginiz sadece 2 kilo aldim. Çevremde benimle aynı haftada olan insanlar var. Onlarin göbeğini görünce bende bi sorun mu var diyorum. Hepsi bana bebegin gelismiyor diyor fakat dr normal diyor. Hatta her seferinde gelisimi bir hafta önden gidiyor. Yinede bu cok bilmislerin lafları canimi sıkıyor. Bu arada bebegim 1 kilo civarinda.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kilo
- Konu Sahibi Ebrum72
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelikte kilo alma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mayıs 2016
- 1.247
- 476
- 123
- 44
etrafın ne söylediğine bakma canım. Bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten. Şunu anlamıyorum ben, bebek 4 kilo doğsa ne olacak 3 kilo doğsa ne olacak. zayıf olsun sağlıklı olsun bence sıkıntı yok açıkcası. Ayrıca senin iç karnın geniş olabilir, çok bilmişlerin lafına bakma derim. hem sen değil bebeğinin kilo alması önemli olanSlm arkadaşlar. Ben 27 haftalik hamileyim. 61 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum. Yani anlayacaginiz sadece 2 kilo aldim. Çevremde benimle aynı haftada olan insanlar var. Onlarin göbeğini görünce bende bi sorun mu var diyorum. Hepsi bana bebegin gelismiyor diyor fakat dr normal diyor. Hatta her seferinde gelisimi bir hafta önden gidiyor. Yinede bu cok bilmislerin lafları canimi sıkıyor. Bu arada bebegim 1 kilo civarinda.
- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Amaann . Canım takma kafannı onlara . Valla kocakarı sozlerınden bende bıktım . Sankı 100 yıllık lokman hekım dersın konusmalarına . Cevabını esırgeme sende . Ben fıt anneyım de . Beslenmemı kontrol edıyorum de . Bebegım olacak dıye salmadım kendımı de :) ay ne bılım ıste takma :)
- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Walla haklisiniz . gelde büyük kadinlara anlat bunuAmaann . Canım takma kafannı onlara . Valla kocakarı sozlerınden bende bıktım . Sankı 100 yıllık lokman hekım dersın konusmalarına . Cevabını esırgeme sende . Ben fıt anneyım de . Beslenmemı kontrol edıyorum de . Bebegım olacak dıye salmadım kendımı de :) ay ne bılım ıste takma :)
Anormal olan onlarin olmasina ragmen kötü yorumu biz aliyoruz.:) benzeri başıma geldi. 4 aylık hamileyim henüz kilo almadım diyorum, ben 4 aylıkken 9 kilo almıştım problem olmasın sende diyor. Bence problem sende olmuş diyemedim tabi :)
Millet okadar bilmis bilmis konuşur ki sanırsın gerçekten bisiy var. "Ayyy canm yazık bebek uffacik bisiymis" dediklerinde öyle olmadığını bildigin halde tuhaf oluyor iste insan.etrafın ne söylediğine bakma canım. Bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten. Şunu anlamıyorum ben, bebek 4 kilo doğsa ne olacak 3 kilo doğsa ne olacak. zayıf olsun sağlıklı olsun bence sıkıntı yok açıkcası. Ayrıca senin iç karnın geniş olabilir, çok bilmişlerin lafına bakma derim. hem sen değil bebeğinin kilo alması önemli olan
- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 35
Canim bende 27+4 gunluk hamileyim 5.5 kilo aldim. Ama karnim cok belli degil. (Aldigim kilolar nerde bende bilmiyorum☺☺☺) Kimse inanmiyor. 7. Ayimin icinde olduguma. Surekli doktoruma soruyorum karnimin buyuklugu normal mi diye. Bana da soylediler cocuk gelismiyor mu acaba diye.Insanlar sadece can sıkıyor. Kimsenin dedigine bakma ☺
B
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin da kilo hic onemli değilAy ne güzel işte az kilo almışsınız harika göbekte belli olmuyor. Darısı başıma şuan -3 teyim bende hala inşallah 27 lerde bende o kadar az alırım :)
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
bebeğin gelişmiyor diyenler ultrason mu taktırmışlar gözlerine ne saçma bir şey buSlm arkadaşlar. Ben 27 haftalik hamileyim. 61 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum. Yani anlayacaginiz sadece 2 kilo aldim. Çevremde benimle aynı haftada olan insanlar var. Onlarin göbeğini görünce bende bi sorun mu var diyorum. Hepsi bana bebegin gelismiyor diyor fakat dr normal diyor. Hatta her seferinde gelisimi bir hafta önden gidiyor. Yinede bu cok bilmislerin lafları canimi sıkıyor. Bu arada bebegim 1 kilo civarinda.
- 7 Ocak 2014
- 1.250
- 1.188
- 208
Bebeğin gelişimi iyiyse hiç bir sorun yok hatta iyi birşey.Slm arkadaşlar. Ben 27 haftalik hamileyim. 61 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum. Yani anlayacaginiz sadece 2 kilo aldim. Çevremde benimle aynı haftada olan insanlar var. Onlarin göbeğini görünce bende bi sorun mu var diyorum. Hepsi bana bebegin gelismiyor diyor fakat dr normal diyor. Hatta her seferinde gelisimi bir hafta önden gidiyor. Yinede bu cok bilmislerin lafları canimi sıkıyor. Bu arada bebegim 1 kilo civarinda.
Ben 24. Haftamdayım ve 500 gr aldım.
İnsanlara kulağını tıkamayı öğrenmen gerek doğumdan sonra daha çok konuşacaklar!
- 7 Ocak 2014
- 1.250
- 1.188
- 208
Ay çok güldüm:) benzeri başıma geldi. 4 aylık hamileyim henüz kilo almadım diyorum, ben 4 aylıkken 9 kilo almıştım problem olmasın sende diyor. Bence problem sende olmuş diyemedim tabi :)
İşte almıyor kafaları 4 aylık bebek kaç gr gelir 9 kilo nerene gitti
- 2 Aralık 2010
- 218
- 329
- 103