- 25 Mart 2022
- 33
- 13
- 38
- 36
- Konu Sahibi Kargatulumba
-
Merhaba ben hamilelikte kilo ile ilgili sizinle hem dertleşmek hem fikir sormak istiyorum şu an ben 13 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım sabah aç karnıma tartıldığım zaman 63,5 gibi bir kilo görüyorum tartıda ama gün içerisinde işte giydiğim kıyafetler olsun yediğim yemeklerden dolayı içtim su falan vesaire 65'i gördüm bugün E canım sıkıldı Tabii ki ben kalçalardan kilo alan bir bayanım armut vücut tipliyim yani orantılı kilo almıyor vücudun kalçalarım Tabii ki bu dönemde 6 santim genişledi 58 kiloda iken olan pantolonlarım hiçbiri olmuyor Göğüslerim çok büyüdü 85 oldu 80 takıyordum yani bu böyle nereye kadar gidecek Ben ne yapacağım Aslında hamilelikten önce ne yiyorsan aynı besleniyorum yani fazla hiçbir şey yemiyorum aksine hamile kalmadan önce ben sağlık çalışanıyım hastanede çalışıyorum Şu an evdeyim Hani düşük riskim olduğu için ama hastanedeyken her öğlen de bir bir buçuk Pide gibi karbonhidrat yüklü yiyecekler yiyordum sabah muhakkak bir ya da 2 tane yumurta yiyordum bir ya da iki tane simit yiyordum maksimum aldığım kilo 58'de zaten daha fazla kilo almıyordum şu an hamileyim Sabahları sadece süt peynir yumurta bu tarz besleniyorum arada bir tost yapıp yiyorum akşamları yersem yiyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum buna rağmen ben bu küreye çıktım diyete diyetisyene gitmeli miyim yani ben ne yapmalıyım bu durumda çok şikayetçiyim ya da Aldığım bu kilolar normal mi bu konuda beni aydınlatan olabilir mi yani Ben ne yapacağım yürüyüş yapsam faydası olur mu hocam Pilates yap demişti bana pilatese gitsem faydası olur mu aklımda deli sorular beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Hamileliğim boyunca ( ki hala doğuramadım ulan sancı gel artıkMerhaba ben hamilelikte kilo ile ilgili sizinle hem dertleşmek hem fikir sormak istiyorum şu an ben 13 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım sabah aç karnıma tartıldığım zaman 63,5 gibi bir kilo görüyorum tartıda ama gün içerisinde işte giydiğim kıyafetler olsun yediğim yemeklerden dolayı içtim su falan vesaire 65'i gördüm bugün E canım sıkıldı Tabii ki ben kalçalardan kilo alan bir bayanım armut vücut tipliyim yani orantılı kilo almıyor vücudun kalçalarım Tabii ki bu dönemde 6 santim genişledi 58 kiloda iken olan pantolonlarım hiçbiri olmuyor Göğüslerim çok büyüdü 85 oldu 80 takıyordum yani bu böyle nereye kadar gidecek Ben ne yapacağım Aslında hamilelikten önce ne yiyorsan aynı besleniyorum yani fazla hiçbir şey yemiyorum aksine hamile kalmadan önce ben sağlık çalışanıyım hastanede çalışıyorum Şu an evdeyim Hani düşük riskim olduğu için ama hastanedeyken her öğlen de bir bir buçuk Pide gibi karbonhidrat yüklü yiyecekler yiyordum sabah muhakkak bir ya da 2 tane yumurta yiyordum bir ya da iki tane simit yiyordum maksimum aldığım kilo 58'de zaten daha fazla kilo almıyordum şu an hamileyim Sabahları sadece süt peynir yumurta bu tarz besleniyorum arada bir tost yapıp yiyorum akşamları yersem yiyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum buna rağmen ben bu küreye çıktım diyete diyetisyene gitmeli miyim yani ben ne yapmalıyım bu durumda çok şikayetçiyim ya da Aldığım bu kilolar normal mi bu konuda beni aydınlatan olabilir mi yani Ben ne yapacağım yürüyüş yapsam faydası olur mu hocam Pilates yap demişti bana pilatese gitsem faydası olur mu aklımda deli sorular beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Merhaba sizinle aynı durumdayım 58 ile hamile kaldım 11 haftalık hamileyim ve tartılmaya korkuyorum aslında aynada aynı gözüküyorum kıyafetlerde de bir problem yok ama kendimi çok kilolu hissediyorum piskolojik olarakMerhaba ben hamilelikte kilo ile ilgili sizinle hem dertleşmek hem fikir sormak istiyorum şu an ben 13 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım sabah aç karnıma tartıldığım zaman 63,5 gibi bir kilo görüyorum tartıda ama gün içerisinde işte giydiğim kıyafetler olsun yediğim yemeklerden dolayı içtim su falan vesaire 65'i gördüm bugün E canım sıkıldı Tabii ki ben kalçalardan kilo alan bir bayanım armut vücut tipliyim yani orantılı kilo almıyor vücudun kalçalarım Tabii ki bu dönemde 6 santim genişledi 58 kiloda iken olan pantolonlarım hiçbiri olmuyor Göğüslerim çok büyüdü 85 oldu 80 takıyordum yani bu böyle nereye kadar gidecek Ben ne yapacağım Aslında hamilelikten önce ne yiyorsan aynı besleniyorum yani fazla hiçbir şey yemiyorum aksine hamile kalmadan önce ben sağlık çalışanıyım hastanede çalışıyorum Şu an evdeyim Hani düşük riskim olduğu için ama hastanedeyken her öğlen de bir bir buçuk Pide gibi karbonhidrat yüklü yiyecekler yiyordum sabah muhakkak bir ya da 2 tane yumurta yiyordum bir ya da iki tane simit yiyordum maksimum aldığım kilo 58'de zaten daha fazla kilo almıyordum şu an hamileyim Sabahları sadece süt peynir yumurta bu tarz besleniyorum arada bir tost yapıp yiyorum akşamları yersem yiyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum buna rağmen ben bu küreye çıktım diyete diyetisyene gitmeli miyim yani ben ne yapmalıyım bu durumda çok şikayetçiyim ya da Aldığım bu kilolar normal mi bu konuda beni aydınlatan olabilir mi yani Ben ne yapacağım yürüyüş yapsam faydası olur mu hocam Pilates yap demişti bana pilatese gitsem faydası olur mu aklımda deli sorular beni aydınlatırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?