Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte kaşıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sumeyye5846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
171
34
48
Merhaba hanımlar 18 haftalık hamileyim göğüs ve karın bölgesinde kaşıntı olmaya başladı neden acaba yardımcı olur musunuz bazenn vücudumun farklı yerlerinde de oluyor

Bende de hamileliğin son iki ayında oldu.. Vücudumun her yeri kaşınıyordu. Doktora gittim ilaç verdi ama maalesef doğum olana kadar fayda etmedi. Doğumdan sonra geçti. Kaşıntı dan her yerim yara oldu kanadı kabuk bağladı. Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun..

Bendede oldu son iki hafta heryerim kasiniyordu.Kaşınmaktan uyuyamiyordum bile.ilaclar etki etmedi.dogumla birlikte gecti cok şükür

Çok zorlanıyorum kaşımak istemiyorum benmde kaşımaktan yara olmaya başladı

Merhaba hanımlar 18 haftalık hamileyim göğüs ve karın bölgesinde kaşıntı olmaya başladı neden acaba yardımcı olur musunuz bazenn vücudumun farklı yerlerinde de oluyor
Göğüs ve karın bölgenizdeki kaşıntılar bu bölgeler büyüdüğü ve deriniz gerginleştiği için oluyor. Hindistan cevizi yağı olabilir, çatlak önleyici kremler olur, vazelin bile sürseniz iyi gelir. Özetle nemlendirin
Kilo alımına bağlı olarak bacaklarda da olabilir. Bunu önlemek için bemlendirin sık sık. Bebe yağı da olur.
Sırt bölgenizde felan olursa doktora başvurun karaciğerdeki enzimlerden şüpheleniyorlar duruma göre

Canım ben de öyleydim bol su ve her duş sonrası vücudunuzu yaglayin nemlendirin .ben bi ara günde üç kere karın ve gosuslerimi yaglardim bazen artıyo bazen yok oluyo

Bu arada bende 2hamikeliğimde de hep kaşıntı olurdu son ay bir de deri döküntüsü, ancak bunda başıma fazladan iğneleme de çıktı. Oluyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…