Hamilelikte kasinti illetine yardım lutfeen

Dr unuza danışın bebeğin suyu azalmış o yüzden kaşıntı yapıyor olabilir.PUPPP sa eğer kaşıntı için de cildiye uzmanına başvurun kadın doğumcular teşhis koyamayabiliyor ender görünen bi hastalıkmış. Kremi de ben doğumdan sonra kullanmıştım çünkü daha doktora gösteremeden acil doğum oldu. Dediğim gibi doktorlarınıza danışın. Geçmiş olsun.
Bende ikizlerimin hamileliginde pupp oldum illet bişey rabbim kimseye yaşatmasın + hamilelik alerjisi vücut bebeği kabul etmiyor ve tepki veriyor dediler 2 ay boyunca bütün vücudumda kabarık kırmızı koca koca lekelere kaşındı ve hiç bir tedavi kâr etmedi kortizonlar kullanıldı mecburiyetten en sonunda planlı doğumlahastaneye gittim doğumdan ertesi günü hiç birşey kalmamıştı. Ama bu öyle değil malesef daha değişik.

Hamileliğimin 35 ve 37 hafta aralığında o illetle uğrastım. Doktorum gebelik metastazı olabilir demişti ama o kadar yüksek değilmiş. Karaciger enzimlerinin salgıladığı yağ ile ilgiliymiş.

Cakmak arkasıyla kasıma, koltuk mobilyasına sürtme ve saatlerce ağlamak bana iyi gelen seylerdi.

Cok ama cok zordu. 37. haftada sıp diye kesilmişti. Nemli tutup kremlemek iyi geliyordu bi de.

Gecmiş olsun

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cvp yazdığınız için doktordan geldim biraz önce tahlil yapıldı herşey normal ciğerlerimde bebeğimde suyunda hiç birşey yok çok şükür pupp de değilim busefer onada şükür ztn hamileligim boyunca yulaflı sabunlar vs bio şeyler kullandım hep önceki hamilelik tecrübesiyle :) yediğim bişeyde dokunmamış ztn mide yanmasından bişey yiyemiyorumda doktorum dediki strese bağlı kaşıntı psikolojikmis doğum yaklaştığı için heycan panik yaptınız ondan olmuş olabilir dedi sonuçlar temiz ama bacaklar dizen altı kan revan tırnak izi :KK57: napalım soğuk koplex yapıp yüksekte tutmaya devam mecburen inşallah geçer biran önce tekrar tesekkurederim cevaplarınız icin

Benim ilk hamileligimde doğuma 6 hafta kala güneş alerjisi başlamıştı. Yaza da denk geldiği için her dışarı çıktığımda kalıntılar ve kızarıklıklar başlıyordu vücudumda. Bence bir doktora görünün alerjik bir durumda olabilir..

Back
X