• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kasıklara giren kramp lütfen yardım

E15duru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
68
12
38
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. 10 aylık bi bebeğim var ve ben tekrar hamile kalmışım. Test yaptığımda 87.73 çıktı değerim doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi. Fakat hamileliğimi öğrenmeden önce sanki regl sancısı gibi ağrılarım vardı öğrendikten sonrada olmaya devam etti kasıklarımda acayip bi sancı giriyo sizdede böyle bi durum oldumu olanlar nelerle sonuçlandı. Bide istemeden hamile kalmışım

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. 10 aylık bi bebeğim var ve ben tekrar hamile kalmışım. Test yaptığımda 87.73 çıktı değerim doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi. Fakat hamileliğimi öğrenmeden önce sanki regl sancısı gibi ağrılarım vardı öğrendikten sonrada olmaya devam etti kasıklarımda acayip bi sancı giriyo sizdede böyle bi durum oldumu olanlar nelerle sonuçlandı. Bide istemeden hamile kalmışım
Bu bir belirtilir canım benimde öyleydi adet olacakmisim gibi kasilir kalirdimhakkinda Hayırlisi canm

Bu bir belirtilir canım benimde öyleydi adet olacakmisim gibi kasilir kalirdimhakkinda Hayırlisi canm

Bide sanki problem varmış gibi hissediyorum normalde 2 haftalık gözüküyo fakat 1 aylık olması lazım değer biraz düşük gibi

Kizlar benimde adetime 3 gun var ama 5 10 gundur kasiklarimda uyusma gerilme ve sanci gibi degisik agrilar oluyo bacagimi uyusturuyo bazen hissislestiriyo gibi ve farkinda olmadan kasigimi kasiyorum cok degisik yani sizce bu hamilelik belirtisimi ???

Back