N nesbar Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 165 3 96 42 Bursa 9 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nesbar #21 amin inşallah allahın izniyle drdan kalp atışını duyayım başka bişi istemem.... ne zaman duyulur kalp atışları yani ne zaman dra gitmem gerekir
amin inşallah allahın izniyle drdan kalp atışını duyayım başka bişi istemem.... ne zaman duyulur kalp atışları yani ne zaman dra gitmem gerekir
akimera Guru Kayıtlı Üye 5 Mart 2009 1.617 26 318 İstanbul 9 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nesbar #22 cnm bu kişiden kişiye değişir ben ilk oğlumda 5 haftalıkken duymuştum ama bu hamileliğimde 5 haftalıkken keseyi gördük 7 haftalıkkende kalp atışlarını duyduk umarım sende hemen duyar ve hamileliğinin tadını doya doya çıkarırsın
cnm bu kişiden kişiye değişir ben ilk oğlumda 5 haftalıkken duymuştum ama bu hamileliğimde 5 haftalıkken keseyi gördük 7 haftalıkkende kalp atışlarını duyduk umarım sende hemen duyar ve hamileliğinin tadını doya doya çıkarırsın
smsun_5509 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2015 6 0 36 31 2 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nesbar #23 Kizlar 7+5 hamileyim dun kahverengi leke geldi ve aşırı halde kasıklarımda sancı var korkuyorum miğde bulantim bile kesildi
Kizlar 7+5 hamileyim dun kahverengi leke geldi ve aşırı halde kasıklarımda sancı var korkuyorum miğde bulantim bile kesildi