ay bende merak ettim al testi sonucuda yaz bizede. benimde bel ağrılarım çok olmuştu kasık ağrısı vs. halada var gerçi 7.haftamızdayız ama doktor vücudun hamileliğe alışmaya çalışıyo ondan belin kasıkların vs. ağrıyo demiştiinşallah öyledir. ben de 1-2 gün öncesine kadar tuhaf birşey yoktu. dün normalde adet günümdü dünden beri elim ayağım tutmuyor midem de acayipleşmeye başladı. İştahım kesildi. İlk defa bu ay hamile olabileceğim içime doğdu. Şimdi çalıştığım için eczaneye gidemiyorum ancak akşama yapabilirim testi. Fazla da umutlanmak istemiyorum açıkcası gelir diye bekliyorum
canlarım benim hepinize teşekkür ederim. dün malesef işten geç çıktığımiçin testi bulup yapamadım. Adetimde hala gelmedi bugün çok kötüyüm elim ayağım titriyor midem bulanmaya başladı. Aslında umutlanmak istemiyorum ama bu neyin nesidelikafadulden
Gerçek tabi kız hamilesin işte hadi hayırlı olsun.Senin yerinde olsam hemen koşar kan testi yaptırırdımarkadaşlarım benim verdiğiniz destek dolayı tekrar teşekkür ederim. Az önce yaptım testi çift çizgiyi gördüm.Daha damlatırken belirmeye başladı. hala şoktayım inanamıyorum . gerçek mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?