Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kasık ağrısı ve şişkinlik
- Konu Sahibi Ayd bz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kasık agrisi kasık bölgesinde şişlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Bende 11+4 karnım baya cıktı şişkinliktir diye düşünüyorum baştan beridir böyleBunu bende merak ediyorum. 7 haftalik hamileyim ve asiri siskinlik, gögüslerde dolgunluk, bacaklarda siskinlik, asiri istah var.
Bende o şekilde hissediyorum kendimi birde benim düşük riskim var bu yüzden bir yere gitmiyorum sadece evimdeki basit işleri yapıyorum acaba hareketsizlikten mi oluyorBunu bende merak ediyorum. 7 haftalik hamileyim ve asiri siskinlik, gögüslerde dolgunluk, bacaklarda siskinlik, asiri istah var.
Bende öyle düşündüm çok üstünde durmadım dün bir arkadaşım neden doktora gitmiyorsun dedi ayın 14de zaten randevum var beklemek istedim ama anlamadım yüz üstü yatmak mümkün bile değilBende 11+4 karnım baya cıktı şişkinliktir diye düşünüyorum baştan beridir böyle
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Yok o kadar değil bende sabah normal oluyorda aksama doğru 4-5 aylık hamileymişim gibi ckıyorBende öyle düşündüm çok üstünde durmadım dün bir arkadaşım neden doktora gitmiyorsun dedi ayın 14de zaten randevum var beklemek istedim ama anlamadım yüz üstü yatmak mümkün bile değil
Benim zaten göbeğim vardı şuan 6 aylık göbeğim var gibi sadece artık normal göbeğim olmadığını hissediyorum görüyorum kasığım şekil almış çıkmış gibi önceden yumuşak bir bgöbek vardı yavaş yavaş sertleşiyor gibi 14 randevum var beklemek istiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızYok o kadar değil bende sabah normal oluyorda aksama doğru 4-5 aylık hamileymişim gibi ckıyor
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Bende 14ünde gidicem ikili teste hayırlısı ile hayırlı haberler alalım inşAllahBenim zaten göbeğim vardı şuan 6 aylık göbeğim var gibi sadece artık normal göbeğim olmadığını hissediyorum görüyorum kasığım şekil almış çıkmış gibi önceden yumuşak bir bgöbek vardı yavaş yavaş sertleşiyor gibi 14 randevum var beklemek istiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Bana da ikili test dedi eğer pahalı olursa hafta içi devlette yaptırmayı düşünüyorum birde benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor sizde de böyle miBende 14ünde gidicem ikili teste hayırlısı ile hayırlı haberler alalım inşAllah
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Kalp atıslarından sonra 1 ay sonraya cağırdı oda haftaya pazartesi oluyorBana da ikili test dedi eğer pahalı olursa hafta içi devlette yaptırmayı düşünüyorum birde benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor sizde de böyle mi
Ben o zaman dan beri 4 defa falan girdim sürekli çağırıyor benim düşük riskim vardı kanamam olmuştu ama çok oldu bu şuan çok iyiyim ama halen çağırıyor konuşucam bu kadar sık gitmek istemiyorumKalp atıslarından sonra 1 ay sonraya cağırdı oda haftaya pazartesi oluyor
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Kaçıncı haftadasınız siz
düşük riskin için çağırmıştır, evet sık gitmek iyi değilmiş ultrason felanBen o zaman dan beri 4 defa falan girdim sürekli çağırıyor benim düşük riskim vardı kanamam olmuştu ama çok oldu bu şuan çok iyiyim ama halen çağırıyor konuşucam bu kadar sık gitmek istemiyorum
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Konus işte doktorunlaBiz çok sık gidiyoruz
Yarın gitmeyi düşünüyorum zaten çok yakın aynı sokakta tahlil verdiğimde falan eve geliyorum veya doktor ani doğuma girdiğinde gidip bakıcam bir inşallah yarın güzel sonuçlar alırımKonus işte doktorunla
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
İnşAllahYarın gitmeyi düşünüyorum zaten çok yakın aynı sokakta tahlil verdiğimde falan eve geliyorum veya doktor ani doğuma girdiğinde gidip bakıcam bir inşallah yarın güzel sonuçlar alırım