Oy oy uykudan uyuyanıyorum ağrılardan sebepIlk haftalarda yerlesme agrisi olur. Sonraki haftalarda rahim buyudugu icin olur. En sonlara dogru da yalanci agrilar olur :) surekli olmaz tabi bunlar. Belirli bir suresi yok. Kafana takmamaya calis.
Aynen öyle çok sürmüyor ama ağrı oluyor bakalım ne zaman düzelecekBenim de uykudan uyandırcak kadar agrım oluyor tuvalete gidince azalıp geciyor. Bazen gün içinde birden hafifçe agrı başlıyor yükseliyor agrı derecesi sonra geçiyor 5 dk bile sürmüyor bu süre.
Gün içinde yorulduysam ağrı daha çok oluyor tabi ama elden de bişey gelmiyor evimi toplamayalımbenim uykudan uyandıracak kadar olmasa da gün için de özellikle de yorulduysam vücut sanırım dinlen diye sinyal gönderiyor çünkü en çok yorulduğum zamanlarda hissediyorum. bazen dinlenirken de böyle orda tadilat varmış gibi kasık ağrısı oluyor
Gün içinde yorulduysam ağrı daha çok oluyor tabi ama elden de bişey gelmiyor evimi toplamayalımtadılat herkesde var demek ki
Aynen öyle tabi yoruldum mu bırakıyorum herşeyi eşim gelince beraber yapıyoruz dediğin gibi önemli olan bebek şuan ve önce onu sonra kendimi düşünmeliyim ona göre davranmalıyım işler durur olmadı yardımcı tutarımAYNen ben de yalnızım mesela mecbur bazı işler yapılacak ama çok yorucu işler için de amaaan ölmem ya bir iki gün sonra eşimle beraber hallederiz diyip üzerinde durmuyorum. Bebişlerin sağlığından bizim sağlığımızdan daha kıymetli değil ya :))
Aynen öyle tabi yoruldum mu bırakıyorum herşeyi eşim gelince beraber yapıyoruz dediğin gibi önemli olan bebek şuan ve önce onu sonra kendimi düşünmeliyim ona göre davranmalıyım işler durur olmadı yardımcı tutarımbende yanlızım ne eşimin ailesi burda ne benim ailem bir şekilde başımın çaresine bakacam
Aynen öyle yavaş yavaş yapıyorum Allah razı olsun eşimden yardımcı da oluyor bana öyle gidiyor bir şekilde:)Seninle aynı durumdaymışız biz de her iki aileye uzağız zor oluyor o yüzden biraz ama dinlene dinlene her şey hallolur. Dinlendikçe ağrı da azalıyor çünkü :)
Mrb cnm bende erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sol kasigimda ağrılar oluyor korkuyorum 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim tedirginim o yüzden ya
Gün içinde yorulduysam ağrı daha çok oluyor tabi ama elden de bişey gelmiyor evimi toplamayalımtadılat herkesde var demek ki
Sağlıklı olsun da insan her türlü ağrıyı çeker heraldeDoğuma kadad sürecek sanırım :) benim hala devam ediyor. Daha sonrasında bel ağrılarında başlıyor kanama lekelenme olmadığı sürece hepsi normal sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aminn cnm sağolasın inşallahDoktora git canım korkuların ne varsa onunla konuş ve korkma sadece dua et Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?