- 2 Mart 2024
- 761
- 176
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Şikayet mi ettin? merak ediyoruz sonuçta ilk gebelik tecrübesizim...Sürekli aynı konuyu açıyorsun yasakMune
Ettim çünkü sana düzgün bir dille açıkladım yetmiyorsa doktora gidersin burda benden farklı cevap veren çıkmaz. Ayrıca aynı konuyu 2 kere açmak yasak.Şikayet mi ettin? merak ediyoruz sonuçta ilk gebelik tecrübesizim...
Bu benim neden aklıma gelmedi ya...Hastane bana çok uzak ve randevum iki gün sonra bekleyebilirim.....Bu kadar aynı konuyu açıp durana kadar gidin bir doktora acile bişeye
Kötüsünüz ayrıca bilmiyordum yasak olduğunu sanki ne yaptık siteyi mi bozduk tövbe yarabbimEttim çünkü sana düzgün bir dille açıkladım yetmiyorsa doktora gidersin burda benden farklı cevap veren çıkmaz. Ayrıca aynı konuyu 2 kere açmak yasak.
Kötü müyüm? Kötü olsam size cevap verip içinizi rahatlatmak için yorum yapmazdım hanımefendi. Neyse sizi erken doğum paranoyanızla başbaşa bırakıyorum.Kötüsünüz ayrıca bilmiyordum yasak olduğunu sanki ne yaptık siteyi mi bozduk tövbe yarabbim
Aynen aynen. cevabın da 'ben de senin gibiyim' sen öylesin diye paranoya yapmicam şimdi....Kötü müyüm? Kötü olsam size cevap verip içinizi rahatlatmak için yorum yapmazdım hanımefendi. Neyse sizi erken doğum paranoyanızla başbaşa bırakıyorum.
Tamam gözümüze ultrason cihazımızı takıp klavye üzerinden muayene edelim uzanBu benim neden aklıma gelmedi ya...Hastane bana çok uzak ve randevum iki gün sonra bekleyebilirim.....
Yok canım tecrübeli ve bilgisi olan biri olsaydın boş yapmak yerine kaygılı olan birine yardımcı olabilirdin hadi işine bak yazma bi şeyTamam gözümüze ultrason cihazımızı takıp klavye üzerinden muayene edelim uzan
merhaba bende 7 haftalığım ilk gebeliğim doktor bana da aşağı da dedi korktum doğal olarak23 haftalığım neredeyse ve benim de bebeğim hala göbek deliğinin altında. bir sorun yok ki bunda normal olan bu. detaylı ultrasona da yeni girdim rahim ağzım kapalı, bebeğin suyu iyi. erken doğum gibi bir risk yok su an dedi doktor. endiselenmeyin bence. bebek daha 25-30 cm falan. daha göbek deliği üzerinde hissedebilmek için kücük