Hamilelikte karnın aşağıda olması

bayanacizane

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
761
176
Arkadaşlar altı aylık olucam bebek göbek deliğinin üstüne çıkmadı daha altta hep bu kötü bir şey mi doktora sorcam iki gün sonra ama içim içimi yiyor şimdiden sanki yukarı çıkmıcak gibi başından beri hep aynı birde erken doğum olur mu böyle olunca bilgisi olan?

23 haftalığım neredeyse ve benim de bebeğim hala göbek deliğinin altında. bir sorun yok ki bunda normal olan bu. detaylı ultrasona da yeni girdim rahim ağzım kapalı, bebeğin suyu iyi. erken doğum gibi bir risk yok su an dedi doktor. endiselenmeyin bence. bebek daha 25-30 cm falan. daha göbek deliği üzerinde hissedebilmek için kücük

merhaba bende 7 haftalığım ilk gebeliğim doktor bana da aşağı da dedi korktum doğal olarak
aşağı da olmasına üzüldüm dedim
sonra yukarı çıkanlar da oluyor dedi korkma vs bişe de demedi endişelendim ister istemez
ama çok şükür kanama vs bişe yaşamadım bilmiyorum
kalp atışını dinledik çok güzel andı ki bunu diyince tüm moral gitti

Bunu size doktor dediyse bunun sonucunda ne olur diye sorun bence ama sizin gözleminiz ise mesela benim göbeğim geç çıktı (30hafta) ve aşağıda çıktı. Evet şuan (35hafta) kaburgalarımda hissediyorum özellikle otururken, yatarken bebeğimi ama ayaktayken öyle mükemmel kaburga altından itibaren top bir karnım olmadı hiç. Benden 4 gün ileride arkadaşım var o bildiğin haftasına göre hamile ve karnı kocaman kaburga altından itibaren, yürürken göbüş tee önde gidiyor. Bende öyle bişey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…