• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte karısına dokunmayan erkeğin amacı nedir yardım edin

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
207
-4
11
Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya

Hayır öyle bir şey yok ilk başlarda yapıyorduk gayet sonradan uzaklaştı. Ondan çekinse açıkça bana söyler onu ama bu farklı benle birlikte olmak istemiyor benden şefkat bekliyor hep.
Duygusal bir dönemden geçiyor olabilir mi acaba 🤔 çünkü sizi istemese sarılıp öpmez bence

Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya
Erkeklerin gebelik döneminde isteksiz olmasının birkaç farklı nedeni olabiliyor. Bunlar hem psikolojik hem de fiziksel faktörlerden olabilir.
Baba olma fikri zor geliyor olabilir sorumlulukların artması ve ekonomik kaygılar erkeklerde stres yaratabilir bu stres de cinsel isteksizliğe yol açabilir bazı erkekler eşlerinin bedenindeki değişimlerden etkilenip çekici bulmamaya başlayabilir.Cinsel ilişki sırasında bebeğe zarar verme endişesi erkeklerde bilinçaltında bir çekingenlik yaratabilir. Özellikle ilk gebelikte bu korku daha sık görülür.Eşinin hormonal ve duygusal değişimlerine tanıklık eden erkekler de empati yoluyla duygusal olarak etkilenebildiğini biliyorum bu da isteksizliğe neden olabilir.Gebelikte kadınların fiziksel ve duygusal ihtiyaçları artıyor bu yüzden erkeğin kendini ikinci planda hissetmesine ve cinsel olarak geri çekilmesine sebep olabilir.
Bu süreçte açık iletişim kurmak ve karşılıklı anlayış göstermek önemli bence .

benim esim bana sey demişti “sağdan sola bile zor dönüyorsun.. o kadar sıkıntılıyken, sen ben sevişmek istesem ayılık gibi görünecek diye korkuyorum” belki sizinki de aynı hesaptır.
Hayır canı istediğinde hiç böyle şeylere takılan birisi değil. Böyle düşünse bana açıkça söyler zaten. Bu insan beni istemiyor.

Hamilelik sürecinde erkeklerin testestoron hormonu düşüşe geçiyor, vücut aile babası mindsete dönüyor binevi. Belki bu sebeple ereksiyon problemi yaşıyordur

Benim eşim de istemiyordu. Özellikle karnım büyüdüğü zaman bebek varken adapte olamıyorum diyordu. Ama farklı şeyler olurdu aramızda. Yani birşeyler yaşamak isteyen insan birleşme olmadan da yaşayabilir.

Erkekler maalesef değişiyor gebelikte. Tamamen içgüdüsel.
Doğumdan sonra da hemen düzelmiyor bu durum. Kırkınız çıkınca beklemeyin yani boynunuza atlamasını. İstisnalar olsa da maalesef genel olarak erkekler de ufak çaplı bi lohusalık yaşıyor 😅

Keşke benimki de böyle olsa benim hamilelikte libidom öldü öğrendikten sonra 1 kere ilişki yaşadık kanama oldu doktor yasakladı. Hem kavgalıyız yokluyor diye sinir oluyorum ben ne haldeyim o ne düşünüyor diye. Hamileyken huzur içinde olmak istiyorum rahatsız oluyorum adamdan

Bizim de bu şekilde oldu hatta doğumdan sonra da uzunca bir süre bu şekilde devam etti.
Bazı erkekler daha duygusal sanirim.benimle birlikte hamile kaldı ,lohusa oldu emzirme dönemi bitince oda normale döndü 🤣🤣
Ama bende artık çok usanmıştım onun bu hallerine sırf bu yüzden ikinci çocuğu bile istemiyordum.
Şunu itiraf etmem lazım bu süreçte ben de eşimden çok soğudum. Sürekli beni istemeyen bir adamla bu süreci yaşamak çok zordu.bir donem eşime dokunmak bile istemiyordum.
suna karar verdim sonuçta karı kocayiz bunu birlikte atlatmamız gerekiyordu.ayni şeyi bende yapabilirdim.o istekli olup ben istemeyebilirdim.zamanla çözdük bu olayı.ama hiç bir zaman hamile kalmadan önceki gibi olmadı.

Son üç haftaya kadar haftada ikiye düştü ama zorlanıyorum diye de düşünürken son 3 haftadır 0😄 hatta dalga geçip ona arada kanki mi olduk diye takılıyorum😄 en sonunda itiraf etti dedi ki bebeğimiz çok hareket ediyor ve bunu görüyorum (sürekli karnımı sever) asla o işe odaklanamıyorum ve zarar görmesinden korkuyorum. Ama ben yinede takılıyorum ona😄 bence gerçekten etkileniyorlar. Açıkçası her gün istese günde üç öğün yapabilecek bir libidoya sahipken iç hafta geçtiğini daha iki gün önce fark ettim 🤷🏻‍♀️ Kendimi döndürsem rahatça uyusam yeter moduna girmişim ki benim bebiş çok hareketli durduğum yerde yoruluyorum.

Biz hiç yapmadık.
😂😅🤣
Ben hamileyken ikimizde oğluma bi şey olsun istemedik ortak düşünce.
belki sizinki de geçici bir dönemdir .

Sen niye ille kocandan bekliyorsun ki onu anlamadım, adam demiş sen yanaş arada da diye.
Büyümüş karınla odaklanamıyor olabilir. Hemen asarım keserim moduna girmişsiniz.

Çekici bulmuyordur şu ara sizi fizikten dolayı. Doğumdan sonra düzelir. Erkeklerin çoğunda olan bir durum. Ayrıca şey sanıyorlar herhalde, ilişki sırasında pipisi bebeğe çarpacak skdkdkkd

Mrb arkadaşlar ben hemen hemen yorumları okudum ben evliyim ama hamile değilim 5 senem olacak bir çocuk nasip olmadı hala ama sizler böyle anlatınca şaşırdım ben hamile değilim eşim bende uzak olmuş bile birazcık çekiyorum cinsel konulara ben hiç girmem merak ettim evli insanlar nezaman beraber olur bir erkek mi kadında hep ister yoksa kadın mi hep erkekte mi ister çünkü şöyle soleyim ben bir sene hesapladım eşim benle 4 yada 5 kere yatmış normal mi acaba

Mrb arkadaşlar ben hemen hemen yorumları okudum ben evliyim ama hamile değilim 5 senem olacak bir çocuk nasip olmadı hala ama sizler böyle anlatınca şaşırdım ben hamile değilim eşim bende uzak olmuş bile birazcık çekiyorum cinsel konulara ben hiç girmem merak ettim evli insanlar nezaman beraber olur bir erkek mi kadında hep ister yoksa kadın mi hep erkekte mi ister çünkü şöyle soleyim ben bir sene hesapladım eşim benle 4 yada 5 kere yatmış normal mi acaba
Tabi ki sadece erkek istemez kadında ister kadında eşine istekte bulunabilir. Herkesin evliliği farklıdır fakat hafta da en az 2-3 kez diyor doktorlar. Ben evliyim eşim bana yaklaşır ben ona yaklaşırım. Bizim Regl dönemi dışında haftada en az 4 defa falan olur. 5 sene de 5 kez yatmak çok az bir rakam.

Hormonlarınız sizi fazla etkilemiş bu kadar sinirlenip öfkelenmeyin. istemeyen siz de olabilirdiniz. o sizin tutumunuzu takılsa ne hissederdiniz?
Duygusal olarak çekindiği şeyler vardır. istemsizce eskisi kadar rahat girip çıkamadığı için zevk alamıyordur, korkuyordur tedirgin oluyodur bişey olur diye vs vs bir sürü şey. Sakin kalın o yanaşmıyorsa siz yanaşın hadi beni rahatlat diyin. yani evli çiftlerin birbirlerine açık olmasından yanayım kadın da isteyebilir ve söylemeli ilişki isteğini. kendinizi doldurmayın

Back
X