Gaz kabızlık hazımsızlık illaki yaşanıyor çünkü yavaştan rahim büyüyüp organlarin yeri degisiyo probiyotik tüketin kefir filan tüketip bolca hareket edin . Kabızlığı hazımsızlığı verdikleri vitaminde yapmiyodu decavitti sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Ben onun yerine vinelac tükettim içinde ayrıca probiyotik var doktorunuza danışın beni rahatlamıştı. Ayrıca daha sonrasında hiç nefes alinmiyo mide yanmasından filanKızlar 3 aylık hamileyim. Ne yersem şiş yapıyor. Çok yoruyor bu beni. Sanki ne yesem midemde kalıp şişiyor. Bu süreçten geçen arkadaşlarım lütfen var mı önerileriniz. En başından beri bu sıkıntıyı yaşıyorum
Of evet yaaa soda içiyorum bende hafifletiyor ama tabii geçirmiyorBende aynı durumdayım hazımsızlık yaşıyorum sürekli midem şişiyo soda içiyorum ben başka yapılacak bişey yok yemek yesemde şişiyo yemesemde
Ay ne güzel motive ettin beniGaz kabızlık hazımsızlık illaki yaşanıyor çünkü yavaştan rahim büyüyüp organlarin yeri degisiyo probiyotik tüketin kefir filan tüketip bolca hareket edin . Kabızlığı hazımsızlığı verdikleri vitaminde yapmiyodu decavitti sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Ben onun yerine vinelac tükettim içinde ayrıca probiyotik var doktorunuza danışın beni rahatlamıştı. Ayrıca daha sonrasında hiç nefes alinmiyo mide yanmasından filan
Doğruları söyledim bunlar motive edecek bişey yok ki her şey bebeğin için onun iyi olması için her şeye katlanıyor insanAy ne güzel motive ettin benikız az güzel şeyler söyleseydin
Malesef oluyor öyle ama zamanla alışıyosunuz sizi çok rahatsız etmiyor 20. Haftalarda mide yanması başlıyor o daha kötüBende aynı durumdayım hazımsızlık yaşıyorum sürekli midem şişiyo soda içiyorum ben başka yapılacak bişey yok yemek yesemde şişiyo yemesemde
Tabi kesinlikle öyle onun canı sağolsun..Doğruları söyledim bunlar motive edecek bişey yok ki her şey bebeğin için onun iyi olması için her şeye katlanıyor insanherkes bu yollardan geçti hamile de gördüğün bı çok insan vardır ..
O ne zamana kadar devam ediyor mu pekiMalesef oluyor öyle ama zamanla alışıyosunuz sizi çok rahatsız etmiyor 20. Haftalarda mide yanması başlıyor o daha kötü
Doğurana kadar malesef. Hatta son zamanlarda ne yeseniz mideniz yanıyorO ne zamana kadar devam ediyor mu peki
İnşallah kolay ve rahat geçerDoğurana kadar malesef. Hatta son zamanlarda ne yeseniz mideniz yanıyor