• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte karinda elektrik carpma hissi yardim lütfen

Yani tuhaf bi durum ben başkasından duymadım hic öyle hamile arkadaşlarıma sormuştum onlarda hiç öyle bişe olmamış. Bende tedirgin olmuştum sık olmadığı için pek düşmedim.üstüne dediğim gibi kaslardan şüphelendim aynı seyleri diyoruz ama sen ihmal etme cnm çok rahatsız ediyorsa erkenden git sor doktora içinde rahat eder ..sen bide tek biyer demişsin benim karin bolgemin farklı yerlerin de de olmuştu.
Evet bende hep ayni yerde oluyor 3 hafta nasil gecer simdi daha cok var mecbur bekleyecegim

İçini ferah tut cnm doktorun no varsa belki arayıp içini rahatlatirsin konuşmakla ara yani sor.ama ben önemli bise olduğunu düşünmüyorum inşallah da degildir .

Bende de oluyor ayni sey kizlar, daha bu sabah banyoya girdim, yuzumu yikamak icin egildigimde uc kere ard arda elektrik carpmasi gibi oldu, benimkinin yeri gobek deligine yakin. Korktum birden, esime de caktirmadim hic. Sizler yazali baya olmus, bebis dogmustur bile belki, ben henuz 9+4 teyim. Doktora sormus muydunuz o zamanlar, ne demisti hatirlar misiniz? Bir korku dustu icime.

19 haftalık olacam cnm öyle ne zaman başladığına dikkat etmedim ama bu zamana kadar bu gebelikte 3 kere oldu oturdugum yerde bi anda ay diye bağirtti yani acı değil ama yanımda olanlarda çocuk mu hareket etti diyo bu öyle bise değil diyorum önemli bise değil diyorum ama o an tuhaf bi refleks
Merhabalar anlattığınız şey bende de oluyor.siz doktora sormusmuydunuz. Ne demişti

Bende de oluyor ayni sey kizlar, daha bu sabah banyoya girdim, yuzumu yikamak icin egildigimde uc kere ard arda elektrik carpmasi gibi oldu, benimkinin yeri gobek deligine yakin. Korktum birden, esime de caktirmadim hic. Sizler yazali baya olmus, bebis dogmustur bile belki, ben henuz 9+4 teyim. Doktora sormus muydunuz o zamanlar, ne demisti hatirlar misiniz? Bir korku dustu icime.

Çok eski konu ama, hamileliğinde bu hissi yaşayanların hamileliği nasıl devam etti? Benim de 2 kez oldu ve oturdugum yerde beni bağırttı 2 sn kadar resmen elektrik çarpması hissi. Bebek hareketi olmadığına eminim çünkü 9. Haftalıktayken oldu ve şuan 12. Haftalığım yine oldu az önce.

Kizlar 17 haftalık hamileyim son zamanda derin nefes alirsam veya gerilirsem yada ayaga kalkarken karnimin sag üst tarafinda elektrik carpmis gibi oluyor agri olmuyor saniyelik yüksek dozda elektrik carpma gibi oluyor nefesim kesiliyor geciyor neden acaba basina gelen varmi korkuyorum:KK17:

Eski konu ama, çok spesifik bir konu olduğu için başına gelen de çok az.. hatırlıyorsanız aydınlatır mısınız? Doktora sormuş muydunuz? Bu hissiyat dwvam etti mi hamilelik boyunca?

Back
X