Hamilelikte karinda elektrik carpma hissi yardim lütfen

Dilan_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
49
24
3
34
Kizlar 17 haftalık hamileyim son zamanda derin nefes alirsam veya gerilirsem yada ayaga kalkarken karnimin sag üst tarafinda elektrik carpmis gibi oluyor agri olmuyor saniyelik yüksek dozda elektrik carpma gibi oluyor nefesim kesiliyor geciyor neden acaba basina gelen varmi korkuyorum:KK17:

Canım o bebeğinin hareketi korkma bendede çok oluyordu sonra sonra geçti :)

Icimi rahatlattin canim sagol :KK36:google dan aradim bulamadim Sende aynisimi oldu ne zaman sonra gecti
Evet canım aynısı oluyordu bende sobra sonra çözdüm oğlumun hareketi olduğunu internetten de bakmıştım gerçi o yüzden telaş etmedim bikaç hafta sonra geçmişti bende bence seninde öyle olabilir merak etme daha ne tekmeler ne tuhaf hareketler hissedeceksin eşin bile korkarken sen güleceksin emin ol :))

Evet canım aynısı oluyordu bende sobra sonra çözdüm oğlumun hareketi olduğunu internetten de bakmıştım gerçi o yüzden telaş etmedim bikaç hafta sonra geçmişti bende bence seninde öyle olabilir merak etme daha ne tekmeler ne tuhaf hareketler hissedeceksin eşin bile korkarken sen güleceksin emin ol :))
Benimkide erkek yaramaz olacak galiba:KK46:

O tekme değil farklı bise bende de oluyor ya anlamış değilim ilk gebelikte de oldu hatta doğumdan sonra bi kaç kere yine olmuştu onun üstünden 2.5 yıl geçti yine hamileyim ve aynen dediğin gibi oluyor bi yerinde değil ama arada oturduğun yerden kalkarken göğüs altında sağda solda öyle hızlı olup bitiyorki ne olduğunu anlamış değilim bildiğin biri elektirikle o bölgeye bişe veriyo valla yazını görünce heyecanlandim doktora sormayi hep unuttum çünkü nadir oldu.bide anlatsam nasıl anlatacam ben bile anlamadım ne olduğunu :) :)

O tekme değil farklı bise bende de oluyor ya anlamış değilim ilk gebelikte de oldu hatta doğumdan sonra bi kaç kere yine olmuştu onun üstünden 2.5 yıl geçti yine hamileyim ve aynen dediğin gibi oluyor bi yerinde değil ama arada oturduğun yerden kalkarken göğüs altında sağda solda öyle hızlı olup bitiyorki ne olduğunu anlamış değilim bildiğin biri elektirikle o bölgeye bişe veriyo valla yazını görünce heyecanlandim doktora sormayi hep unuttum çünkü nadir oldu.bide anlatsam nasıl anlatacam ben bile anlamadım ne olduğunu :) :)
Ayni dedigin gibi canim bende unuttum hep sormayi Google le alt üst ettim bulamadim buraya sormaya karar verdim randavum ayin 25.de gidince bu defa soracagim kesin

Sor cnm ben anlatacak şekilde cümleler kuramam tarifi yok sanki beni geri itiyormuş gibi kaslarla alakalı bişe galiba ilk çocukda da oldu sıkıntı yaratmadı çok şükür.karın çevren nasıl kilon varmı benim geniş biraz bide böyle yukarı doğru büyüdükçe geriliyor herhalde kaslar genişliyor başka bişeye yoramadım.doktorun söylediğini de yazarsın cnm :)

19 haftalık olacam cnm öyle ne zaman başladığına dikkat etmedim ama bu zamana kadar bu gebelikte 3 kere oldu oturdugum yerde bi anda ay diye bağirtti yani acı değil ama yanımda olanlarda çocuk mu hareket etti diyo bu öyle bise değil diyorum önemli bise değil diyorum ama o an tuhaf bi refleks

19 haftalık olacam cnm öyle ne zaman başladığına dikkat etmedim ama bu zamana kadar bu gebelikte 3 kere oldu oturdugum yerde bi anda ay diye bağirtti yani acı değil ama yanımda olanlarda çocuk mu hareket etti diyo bu öyle bise değil diyorum önemli bise değil diyorum ama o an tuhaf bi refleks
Bende bagiriyorum bir anlik esim agrim var saniyor tarif ettigin gibi saniye bile sürmüyor benim karnim genis yani 6 aylik gibi duruyor ama ayakta durunca tas gibi cok gergin

Bide hep ayni yerde oluyor düsünsene bir ortamda olsa millet ne oldu der gelde tarif et:KK48:

Ayni cnm daha bebek aşada ama ayaktayken midem ve yan taraflar bildiğin taş rahatsız etmiyor beni ama dikkatimi de çekti yani.belki karın çevremiz geniş olduğu daha da genişlediği için oluyor dedigim gibi kaslar galiba.ama bu doğumdan sonra rahim toparlanma süreci varya o donemde de bi kaç kere oldu sonra devam etmedi.

Gecen mevlutteydim bi anda bi bağırdım millet panik oldu yok bise yok bise dedim bi anlik mide sancısı falan dedim tam oturduğum pozisyonu degisiyordum :) dışarda kotu gerçekten

Gecen mevlutteydim bi anda bi bağırdım millet panik oldu yok bise yok bise dedim bi anlik mide sancısı falan dedim tam oturduğum pozisyonu degisiyordum :) dışarda kotu gerçekten
:KK70:yanimizdakilerde korkoyor birden bagiriyorum esim hemen kosuyor ne oldu diye hicbirsey olmamis gibi birsey yok gecti diyorum nasil birsey yok ciglik attin diyor bazen gözlerimden yas geldigi oluyordu cok farkli his yaa derin nefes almaya korkuyorum:KK17:Simdi Gene oldu bende ama icim rahat etti senin ilk hamileligindede olmus cok sükür ters birsey olmamis demek kaslarla alakali ama 3 hafta sonra randavum var doktora sorunca bu konuya msj atarim okursun canim

Yani tuhaf bi durum ben başkasından duymadım hic öyle hamile arkadaşlarıma sormuştum onlarda hiç öyle bişe olmamış. Bende tedirgin olmuştum sık olmadığı için pek düşmedim.üstüne dediğim gibi kaslardan şüphelendim aynı seyleri diyoruz ama sen ihmal etme cnm çok rahatsız ediyorsa erkenden git sor doktora içinde rahat eder ..sen bide tek biyer demişsin benim karin bolgemin farklı yerlerin de de olmuştu.

Back
X