- 27 Kasım 2020
- 107
- 45
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umudumiz var
-
Dis gebelik gecirmis biri olarak niçin doktora gitmediniz hala?Arkadaşlar merhaba benim günüm geçti gebelik testi yaptım çift çizgi henüz doktora gitmedim bundan 2 ay önce dış gebelik geçirdim şuan tekrar o durumdan korkuyroum benim şuan sanki 2 3 aylık hamileymisim gibi karnım şişik duruyor kasıklarımda ara sıra kramplar oluyor bu ay yumurtam sagdaydi sağ kasığımda bazen kramplaniyor bu durum normal midir sizcede daha olsa olsa 2.5 haftalık olur hamilelik
Salı günü gideceğim doktor o gün için randevu verdiDis gebelik gecirmis biri olarak niçin doktora gitmediniz hala?
Bu kadar beklenmez diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Her sey yolundadir umarim.Salı günü gideceğim doktor o gün için randevu verdi
İlk bebeğimde benimde ilk belirtim şişkinlik hissi oldu 3 ay devam etti. Hareketlerimi kısıtlıyordu. Hamilelikte şişkinlik oluyor. Gaz krampları da olur. Bu ay 2. Cocuk için çalışmalara başladık. Yumurtlama günümden bu yana ilk cocuğumdaki gibi şişkinlik hissim var gebe miyim üşüttüm mü bilemiyorum bata 1 haftam kaldı.Arkadaşlar merhaba benim günüm geçti gebelik testi yaptım çift çizgi henüz doktora gitmedim bundan 2 ay önce dış gebelik geçirdim şuan tekrar o durumdan korkuyroum benim şuan sanki 2 3 aylık hamileymisim gibi karnım şişik duruyor kasıklarımda ara sıra kramplar oluyor bu ay yumurtam sagdaydi sağ kasığımda bazen kramplaniyor bu durum normal midir sizcede daha olsa olsa 2.5 haftalık olur hamilelik
İnşallah hamilesinizirİlk bebeğimde benimde ilk belirtim şişkinlik hissi oldu 3 ay devam etti. Hareketlerimi kısıtlıyordu. Hamilelikte şişkinlik oluyor. Gaz krampları da olur. Bu ay 2. Cocuk için çalışmalara başladık. Yumurtlama günümden bu yana ilk cocuğumdaki gibi şişkinlik hissim var gebe miyim üşüttüm mü bilemiyorum bata 1 haftam kaldı.
İnşallah canım rabbim ikinize de sağlık versin korkularını alıp ferahlık versin inşallahİnşallah hamilesiniziraynen sanki adet şişkinliği gibi gercktn dediğiniz gibi insalah benimkide normal sağlıklı bir gebeliktir
Kabızlık varsa oda sancı ve şişkinlik yapar hamilelikte kabızlık ilk haftadan başlayabiliyor. Kötü yormlamayın benim doktorum şöyle demişti : kötü sonuçlanan gebeliklerden sonra ( dış gebelik , üzüm gebeliği ) genellikle hamile kalındığında sağlıklı bir doğum gerçekleşiyor . Ve mümkünse ara vermeyin ardından hemen hamile kalabilirsniz demişlerdi ve ( eğer düşükten sonra ilk 3 ay içinde hamile kalırsanız) bebeğin sağlıklı olma ihtimali normal gebeliklere göre % 77 daha fazla o yüzden endişe etme ama gelişmeleride paylaş. Hayırlı olsun bebişin inşallahArkadaşlar merhaba benim günüm geçti gebelik testi yaptım çift çizgi henüz doktora gitmedim bundan 2 ay önce dış gebelik geçirdim şuan tekrar o durumdan korkuyroum benim şuan sanki 2 3 aylık hamileymisim gibi karnım şişik duruyor kasıklarımda ara sıra kramplar oluyor bu ay yumurtam sagdaydi sağ kasığımda bazen kramplaniyor bu durum normal midir sizcede daha olsa olsa 2.5 haftalık olur hamilelik
Ayyy inannin beni çok sevindirdiz inanki artık insan korkuyor çok sevindim güzel yorumlarınızaKabızlık varsa oda sancı ve şişkinlik yapar hamilelikte kabızlık ilk haftadan başlayabiliyor. Kötü yormlamayın benim doktorum şöyle demişti : kötü sonuçlanan gebeliklerden sonra ( dış gebelik , üzüm gebeliği ) genellikle hamile kalındığında sağlıklı bir doğum gerçekleşiyor . Ve mümkünse ara vermeyin ardından hemen hamile kalabilirsniz demişlerdi ve ( eğer düşükten sonra ilk 3 ay içinde hamile kalırsanız) bebeğin sağlıklı olma ihtimali normal gebeliklere göre % 77 daha fazla o yüzden endişe etme ama gelişmeleride paylaş. Hayırlı olsun bebişin inşallah
Salı günü belli olur işte hayirlisi olsunBu kadar beklenmez diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Her sey yolundadir umarim.
Bende 4 haftalığm aynen şiş benimde ama ablamlandan falan biliyorum ilk hafta dan şişiyor sonraki ilk 4 ay aynı büyüklükte oluyor benmde ilk kontrolüm perşembe günü olucak moral önemli bozmayın moraliniziAyyy inannin beni çok sevindirdiz inanki artık insan korkuyor çok sevindim güzel yorumlarınızaherhangi bir kabızlığım yok ama aynı 3 aylık hamile gibi karnımda şişlik var salı günü gideceğim doktora inslalah guzel haberlerle gelirim
Amin canım insallah ya Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende 4 haftalığm aynen şiş benimde ama ablamlandan falan biliyorum ilk hafta dan şişiyor sonraki ilk 4 ay aynı büyüklükte oluyor benmde ilk kontrolüm perşembe günü olucak moral önemli bozmayın moralinizi
Merak ettim bugün doktora gidicektiniz nasıl geçti acaba herşeyin yolunda olduğunu umut ediyorumAmin canım insallah ya Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet evet herşey yolunda çok şükür 5.5 haftalık olmuş kese göründü içime su serpildi Allah'ım kalp atışını duymayida nasip etsinMerak ettim bugün doktora gidicektiniz nasıl geçti acaba herşeyin yolunda olduğunu umut ediyorum
Çok şükür elhamdulillah ayy bende gidicem perşembe günü dualarınızı eksik etmeyin lütfen sanırım benmkide hemen hemen aynı sizinle umarım bende kalp sesini duyarımEvet evet herşey yolunda çok şükür 5.5 haftalık olmuş kese göründü içime su serpildi Allah'ım kalp atışını duymayida nasip etsinçok teşekkür ederim sorduğunuz için gercekten
Benim daha erken duymam için 5.5 haftalık ama inşallah rabbim dizede aynı duyguları yaşatır tek duamız kalp atışlarını duymakÇok şükür elhamdulillah ayy bende gidicem perşembe günü dualarınızı eksik etmeyin lütfen sanırım benmkide hemen hemen aynı sizinle umarım bende kalp sesini duyarım
Bulantın başladımı sizde ?bende 3 haftadır aşırı bulantı ağızda tatsızlık mide ağrısı var delircem arada buraya bakıp birileriyle konuşup kendimi rahatlatıyorum, ev işi yemek herşeyi adam yapar olduBenim daha erken duymam için 5.5 haftalık ama inşallah rabbim dizede aynı duyguları yaşatır tek duamız kalp atışlarını duymak
Merhaba bende 2 aylik hamileyim. Asiri siskinlik var karnimda. Sanki 4 aylik gibi. Giyeceklerim bile olmuyor. Bu siskinlik normal mi bilemiyorum?İlk bebeğimde benimde ilk belirtim şişkinlik hissi oldu 3 ay devam etti. Hareketlerimi kısıtlıyordu. Hamilelikte şişkinlik oluyor. Gaz krampları da olur. Bu ay 2. Cocuk için çalışmalara başladık. Yumurtlama günümden bu yana ilk cocuğumdaki gibi şişkinlik hissim var gebe miyim üşüttüm mü bilemiyorum bata 1 haftam kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?