Jinekoloji Hamilelikte karın küçüklüğü

Lali22

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
18
Her kese iyi akşamlar. Brn 36 haftalık hamileyim Allah issteyen her kese nasip etsin inşaalah benim hamilelikte her şey normal gidiyo çok şükür ama kızlar karnım çok küçük. 2 hafta sonra sezeryan olucam 38 haftasında acaba diyorum bebek küçük mü kaldı zayıf mı nebileyim aklımda çok soru var. Bi de. Bazen ultrason ölçüler yanlış ola biliyormuş diyor kızların bazıları. Karnı küçük olupta normal kiloda bebek doğuran oldu mu? Şuan kaç kilo bilmiyorum 33+3iken 2285 gramdı. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Önceden hepinize teşekkür ederim

Selametle alın kucağınıza insaAllah. Alakası yok bebeğin küçüj olmasıyla. Karnım davul gibiydi duba gibi olmuştum ama kızım 2.600 kg doğdu minnacıktı minyon bir bebekti. İçiniz rahat olsun sağlıkla tek nefeste kurtarsın Rabbim

Bir de son haftalarda ultrason tam kilo boy ölçümünü yapamıyor bebek aşağı indiği için üçinizi rahat tutun

Bir de son haftalarda ultrason tam kilo boy ölçümünü yapamıyor bebek aşağı indiği için üçinizi rahat tutun
Çok saol kardeşim amin Rabbim tüm hanile kadınlara yardımcı olsun wmin brnim kızım 2 hafta önden gidiyo doktor iri yapılı çocuk diyo ama karnıma baktığımda bu çocuk nasıl sığmış ki oraya diyom kendi kendime içim rahatladı çok saol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…