Hamilelikte karin agrisi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Herkeze merhaba hanimlar 6 ti haftalik hamileyim ve counlukla karin agrisi yasiyorum bazen yok bazen var adet agrisi gibi bazende kesiliyor gibi benim gibi bu durumu yasayan varmi acaba doktor bisey demedi ve nurofen icebilirsin dedi fakat ben icmiyorum korkuyorum ayrica anksiyetli biri olarak kafaya bu durumu cok taktim sizce normalmi yasayan varmi?

Normal canım rahim afalliyor başta hala bile benim devam ediyor korkma bunlar anne olma yolundaki zorluklar
Dikkat et enfeksiyon olmasın o da ağrı yapar çünkü

Normal canım rahim afalliyor başta hala bile benim devam ediyor korkma bunlar anne olma yolundaki zorluklar
Dikkat et enfeksiyon olmasın o da ağrı yapar çünkü
Ben bazi seyleri cok.kafaya takiyorum baskasindan duyunca rahatliyorum takintili oldum icin yakinda yeni dogum yapanara sordum hep icim rahat etmedi burayada sorayim dedim cevap verdiniz icin tesekur ederim

İlk 3 ay adet döngü zamanlarımda regl ağrısı gibi ağrı çektim.
Sonrada zaten rahim büyüyor diye oluyor o ağrılar , kanama yoksa sorun yok demisyi doktor

İlk 3 ay yerleşme ağrıları oluyor normal. Bende de olmuştu. Hatta seni biraz daha rahatlatayım benden kan bile gelmişti 3 ay boyunca ama çok şükür sağlıklı bir kızım doğdu

İlk 3 ay yerleşme ağrıları oluyor normal. Bende de olmuştu. Hatta seni biraz daha rahatlatayım benden kan bile gelmişti 3 ay boyunca ama çok şükür sağlıklı bir kızım doğdu
Ilk ay benimde kanamam oldu 1 gun ve birkac kez penbe akinti bu ay cok sukur yok

İlk 3 ay adet döngü zamanlarımda regl ağrısı gibi ağrı çektim.
Sonrada zaten rahim büyüyor diye oluyor o ağrılar , kanama yoksa sorun yok demisyi doktor
Anladim yani normal.kafama takmama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…