Acile gidin karnım ağrıyor hamileyim diyin mecbur bakacaklar. Ultrasonla falan aliyorlar.Merhaba hanımlar ben haziran ayında düsük yaptım. Kese göründü ama bebek veya kalp atışı hic duymadık ve hep karnım agrıyordu normaldir diye düsündük. Sonra düsük yaptım kan uyuşmazlık vardı iğne oldum. Simdi tekrar hamileyim yeni ögrendim evde yaptığım testle. Yine karnım ağrıyor hasta olacak gibi adet günüm yarın falan normalde. Bende korktum haliyle randevu aldım ama cok ileri tarihe verdiler o kadar süre beklemek zorundayız. Yasayan veya bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba. Her hamilelikte karın ağrısı olur mu.? Adet olacak gibi bir agrı ve mide bulantısı var
Malesef kanama olmadan müdahale etmiyorlar. Direkt kadın doguma randevu alın gidin diyorlarAcile gidin karnım ağrıyor hamileyim diyin mecbur bakacaklar. Ultrasonla falan aliyorlar.
Hayır cnm araştırma hastanelerinin nöbetçi kadın doğum servisi açık acilden giriş yaptırın hamileyim sancım var deyin onlar sizi yönlendiriyorlar ben de 2 kez gittim gece 3 de bile kadindogum servisleri bakıyorMalesef kanama olmadan müdahale etmiyorlar. Direkt kadın doguma randevu alın gidin diyorlar
Araştırma hastanelerni pandemi ye cevirdiler buradaHayır cnm araştırma hastanelerinin nöbetçi kadın doğum servisi açık acilden giriş yaptırın hamileyim sancım var deyin onlar sizi yönlendiriyorlar ben de 2 kez gittim gece 3 de bile kadindogum servisleri bakıyor
Onu bilmiyorum cnm ama 2 ay önce bende bebegimi kaybettim bulunduğum şehirde araştırma yok en yakın 3 saatlik şehre gittim Elazığ araştırmaya gece 3 de gittim acilden giriş yaptılar kadın doğum servisine çıktım ondan dedimAraştırma hastanelerni pandemi ye cevirdiler burada
Çok üzüldüm Allah takrar nasip etsin inşallah hayırlısıylaOnu bilmiyorum cnm ama 2 ay önce bende bebegimi kaybettim bulunduğum şehirde araştırma yok en yakın 3 saatlik şehre gittim Elazığ araştırmaya gece 3 de gittim acilden giriş yaptılar kadın doğum servisine çıktım ondan dedim
Amin cnm sizde inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızÇok üzüldüm Allah takrar nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Canım geçmiş olsun nasıl oldun bebeğin iyidir inşallah ben daha test yapmadım adet günüme var diye ama aynı dediğin ağrıları çekiyorum terliyorum felan hatta geceleri karnım kasıklarım dünden beri ağrıyor erken diyede test yapmıyorum şuan ama inşallah varsa bişey olmaz bu ağrılar yüzündenMerhaba hanımlar ben haziran ayında düsük yaptım. Kese göründü ama bebek veya kalp atışı hic duymadık ve hep karnım agrıyordu normaldir diye düsündük. Sonra düsük yaptım kan uyuşmazlık vardı iğne oldum. Simdi tekrar hamileyim yeni ögrendim evde yaptığım testle. Yine karnım ağrıyor hasta olacak gibi adet günüm yarın falan normalde. Bende korktum haliyle randevu aldım ama cok ileri tarihe verdiler o kadar süre beklemek zorundayız. Yasayan veya bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba. Her hamilelikte karın ağrısı olur mu.? Adet olacak gibi bir agrı ve mide bulantısı var
Canım geçmiş olsun nasıl oldun bebeğin iyidir inşallah ben daha test yapmadım adet günüme var diye ama aynı dediğin ağrıları çekiyorum terliyorum felan hatta geceleri karnım kasıklarım dünden beri ağrıyor erken diyede test yapmıyorum şuan ama inşallah varsa bişey olmaz bu ağrılar yüzünden
Merhabalar ben henüz doktora gitmedim önceki gebeliğimde yapacak bir şey yok beklemek zorundayız denisti doktorum. O yüzden bende kendimi strese sokmamak İcin hic gitmedim doktora. O zaman bana progestan vermişti. Karın agrısına iyi gelebilir diye onu fitil şeklinde günde bir tane kullandım. Simdi Allaha sükür iyiyim o agrılar yok simdi günde bazen bir sefer agrı oluyor ama oda cok az oluyor rahatsız etmiyor beni. Ayakların sıcak olması cok önemli benim hep soguktu simdi ev sıcak olmasına ragmen kalın giyiyorum corap terlik sürekli ayalgımda otururken bacaklarıma battaniye alıyorum tavsiye ederim. Cünkü üsütünxe o ağrılar daha coğalıyor gazı artırıyor haliyle rahatsız edici. Simdi benim hesabıma göre 7+1 deyim ben. Önceki hamileligimde doktordan cıkmadım bir sürü şey yaptım ama yine de kaybettim iciniz rahat olsun insallah o bebegin nasibi varsa dünyaya gelecek. Yoksa elden hiç bir şey gelmiyor emin olun. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimizMorpelus canm bnde aynı böyle konu açacaktım . Seninle aynı durumdayım . Karnım çok ağrıyor . 7 haftalk hamileyim . Adet olacakmş gibi .özellikle bacaklarıma vuruyor geceleri . Gaz şişkinliği de var bende çok. Senin durumun nedir ? Bu arada 6 haftalıkken gittim keseyi gördük. Henüz bebek yok dedi . 10 gün sonra gel dedi. Önümüzdeki hafta perşembe randevum var . Aklıma çok takılıyor . Ya boş gebelik felansa diye
Bu arada daha Kan testi bile vermedim yükselisiydi artısıydı kafayı yiyordum o dönemler. Simdi cok rahatım en azından agrım yok iyiyim diyorum kendi kendimeMerhabalar ben henüz doktora gitmedim önceki gebeliğimde yapacak bir şey yok beklemek zorundayız denisti doktorum. O yüzden bende kendimi strese sokmamak İcin hic gitmedim doktora. O zaman bana progestan vermişti. Karın agrısına iyi gelebilir diye onu fitil şeklinde günde bir tane kullandım. Simdi Allaha sükür iyiyim o agrılar yok simdi günde bazen bir sefer agrı oluyor ama oda cok az oluyor rahatsız etmiyor beni. Ayakların sıcak olması cok önemli benim hep soguktu simdi ev sıcak olmasına ragmen kalın giyiyorum corap terlik sürekli ayalgımda otururken bacaklarıma battaniye alıyorum tavsiye ederim. Cünkü üsütünxe o ağrılar daha coğalıyor gazı artırıyor haliyle rahatsız edici. Simdi benim hesabıma göre 7+1 deyim ben. Önceki hamileligimde doktordan cıkmadım bir sürü şey yaptım ama yine de kaybettim iciniz rahat olsun insallah o bebegin nasibi varsa dünyaya gelecek. Yoksa elden hiç bir şey gelmiyor emin olun. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz
Belirti gibide görünüyor ama agrı korkutmasın sizi gününüz geldiğinde Bi test yapın derim. Ben öncesinde hic beklemediğim halde yaptım ve baya belirgin cıktı. Ne kadar var adete sizinCanım geçmiş olsun nasıl oldun bebeğin iyidir inşallah ben daha test yapmadım adet günüme var diye ama aynı dediğin ağrıları çekiyorum terliyorum felan hatta geceleri karnım kasıklarım dünden beri ağrıyor erken diyede test yapmıyorum şuan ama inşallah varsa bişey olmaz bu ağrılar yüzünden
Canım benim reglim düzensiz 40 gündede oluyor 45 gündede tahmini 13 gün var diyim ağrım dün çok fazlaydı bugün de devam ediyor hareket ettikçe özellikle mecbur ev işi yaptım o zaman artıyor evde ovulasyon testim vardı onu yaptım t çizgisi baya koyu çıktı önce öyle çıkmıyor du bilmiyorum yumurtlama mı gebelikmi başka bişeymi ama hiç böyle karın ağrım olmamıştı bide geceleri çok sıcak basıyor sinir geliyor sonra dün gece hatta eşimi azarladım felan oda noluyor sana dedi hayırlsı olsun kafam karmakarışık umutlanmakta istemiyorum beklemekten başka çağre çokBelirti gibide görünüyor ama agrı korkutmasın sizi gününüz geldiğinde Bi test yapın derim. Ben öncesinde hic beklemediğim halde yaptım ve baya belirgin cıktı. Ne kadar var adete sizin
Çok tşk ederim canımmm , uzun uzun cevapladığın için. İnşallah herşey yolundadır. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.Merhabalar ben henüz doktora gitmedim önceki gebeliğimde yapacak bir şey yok beklemek zorundayız denisti doktorum. O yüzden bende kendimi strese sokmamak İcin hic gitmedim doktora. O zaman bana progestan vermişti. Karın agrısına iyi gelebilir diye onu fitil şeklinde günde bir tane kullandım. Simdi Allaha sükür iyiyim o agrılar yok simdi günde bazen bir sefer agrı oluyor ama oda cok az oluyor rahatsız etmiyor beni. Ayakların sıcak olması cok önemli benim hep soguktu simdi ev sıcak olmasına ragmen kalın giyiyorum corap terlik sürekli ayalgımda otururken bacaklarıma battaniye alıyorum tavsiye ederim. Cünkü üsütünxe o ağrılar daha coğalıyor gazı artırıyor haliyle rahatsız edici. Simdi benim hesabıma göre 7+1 deyim ben. Önceki hamileligimde doktordan cıkmadım bir sürü şey yaptım ama yine de kaybettim iciniz rahat olsun insallah o bebegin nasibi varsa dünyaya gelecek. Yoksa elden hiç bir şey gelmiyor emin olun. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz
Gece ates basması bana da olmustı bende hic anlam verememiştim geceleri sürekli uyanıyordum lavaboya cok gitme ihtiyacı hissediyordım.biraz dhaa bekleyin derim en azından gec döllenme VS olduysa net cıksınCanım benim reglim düzensiz 40 gündede oluyor 45 gündede tahmini 13 gün var diyim ağrım dün çok fazlaydı bugün de devam ediyor hareket ettikçe özellikle mecbur ev işi yaptım o zaman artıyor evde ovulasyon testim vardı onu yaptım t çizgisi baya koyu çıktı önce öyle çıkmıyor du bilmiyorum yumurtlama mı gebelikmi başka bişeymi ama hiç böyle karın ağrım olmamıştı bide geceleri çok sıcak basıyor sinir geliyor sonra dün gece hatta eşimi azarladım felan oda noluyor sana dedi hayırlsı olsun kafam karmakarışık umutlanmakta istemiyorum beklemekten başka çağre çok
Amin inşallah gercekten öyle hic caremiz yok bekleyeceğiz. İçinizi ferah tutmaya çalışın etkilenmesin bebişÇok tşk ederim canımmm , uzun uzun cevapladığın için. İnşallah herşey yolundadır. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.
Aynen canım bekleyecem boşu boşuna çok test yaptım günü geçsinde öyle inşallah vardırGece ates basması bana da olmustı bende hic anlam verememiştim geceleri sürekli uyanıyordum lavaboya cok gitme ihtiyacı hissediyordım.biraz dhaa bekleyin derim en azından gec döllenme VS olduysa net cıksın
Amin inşallah gercekten öyle hic caremiz yok bekleyeceğiz. İçinizi ferah tutmaya çalışın etkilenmesin bebiş
İnşallah hayırlı sonuçları alırsınızAynen canım bekleyecem boşu boşuna çok test yaptım günü geçsinde öyle inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?