Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugun test yaptım resımdekı gbı cıktı ama aksm 6 dan berıde lavabodan çıkamıyorum çok fena ishal olmusum ama oyle boyle degıl karın agrımda var kötü bısey mı bu ishal hamilelikte. ne yaptınız gecirmek ıcın
arkadaşlar bugun test yaptım resımdekı gbı cıktı ama aksm 6 dan berıde lavabodan çıkamıyorum çok fena ishal olmusum ama oyle boyle degıl karın agrımda var kötü bısey mı bu ishal hamilelikte. ne yaptınız gecirmek ıcın
Öncelikle geçmiş olsun. Tabi ki doktora gitmenizde fayda var ilk başlarda benimde ishal çok fazla gaz şikayetim oldu doktor ishalin normal olmadığını söylemişti. Deneye yanıla beni süt ve süt ürünlerinin aşırı derecede gaz ve ishal yaptığını buldum . Onları yemeyince ishalim durdu .
Ben yaşamadım sadece bi kaç gün ar arda iki kere yumuşak çıktı,bence devam edıyorsa mutlaka doktora gorunun.gostronolojı bakıyor bagırsaga sanırım,gecmıs olsun