- 16 Ekim 2009
- 21
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende 4-5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. keseyi görmek için önümüzdeki cuma gidicem. ama aşırı derece karın ağrım var bazende yanlarım bazende belim çok ağrıyo çok korkuyorum ben ya hatta cumayı beklemeden pazartesi gidicem doktoruma kötü bişe yoktur değilmi (
nnagihan cok sevindim hamile olduguna Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin daha bi kac hafta once benim konuma yazdigin mesajda ''Allah bana da nasip etsin'' demistin cokkkkk sevindim.korkma bence korkulacak bisey yok ilk aylarda adet olucakmissin gibi agri yapiyor rahim hamilelige alismaya calisiyor. o yuzdendir.Rabbim isteyen herkese sag salim saglikli sihhatli bebek sahip olmayi nasip etsin. zemuszemus
insallah hayirli haberlerle donersin. zaman ne cabuk geciyo ben de senin gibi yaziyodum buraya ilk haftalarim agrim cok oluyodu. simdi 20 haftalik oldum bile daha dun aksam karin agrisindan dolayi kivraniyodum.rahim surekli buyuyor ve bu da bagirsaklara baski yapiyo.gazdan dolayi da karnin agrir.bu cok normal.karin kaslarin geriliyo bu da bazen halk arasinda balik eti yada et kesigi derler o tarz agrilar da yapiyo.korkulacak bisey yok sadece cok yorulmamaya bak.
bnce hamilesn cnmmrb arkadaşlar benım de karnım sanki adet oplcakmişim gibi agrıyor 5 gün var adetimede gögüs uclarımdada acıma var 4 aydır bebek istıyoruz insallah hamileyimdir ilk zawanlarda sizinde olmışmuydu t.ee