hamilelikte kansızlığı olan arkadaşlar.

kızlar ben 5+6 hamıleyım.doktor bana ferro sanol verdı demır ve vıtamın hapı sabah ac ıcıyorum 2gundur yenı basladım.ama bende karın agrısı ıshal ve mıde bulantısı yapıo bugun sordum doguma kadar kullancan mecbursun dedı aksam yatmadan önce dene bıde dedı.gıc böle bısey yasayAn varmı?benim hep kanım düsuk olur zaten hamıle kalmadan pekmez ıcıodum yıne baslasammı?

kızlar ben 5+6 hamıleyım.doktor bana ferro sanol verdı demır ve vıtamın hapı sabah ac ıcıyorum 2gundur yenı basladım.ama bende karın agrısı ıshal ve mıde bulantısı yapıo bugun sordum doguma kadar kullancan mecbursun dedı aksam yatmadan önce dene bıde dedı.gıc böle bısey yasayAn varmı?benim hep kanım düsuk olur zaten hamıle kalmadan pekmez ıcıodum yıne baslasammı?

Canım banada o ilacı verdiler ve 8.aya kadar toplasan 3 tane içtim.Her gittiğimde doktor içmek zorundasın diyordu.İçemiyorum dememe rağmen tok karnına iç şöyle iç böyle iç diyorlardı.Dinlemedim onları çünkü içtikten 1 saat sonra hayatım cehenneme dönüyor resmen ve lavaboda sürekli kusmaya başlıyorum mide karın ağrısı ateş mahvoluyordum resmen eşim halimi görünce içme o hapı diyordu.İçmedim ve kansızlık oldu sonunda damardan vermek zorunda kaldılar.En son doktor başka bir ilaç yazdı geçenlerde eğer bu da öyle rahatsız ederse ara beni haber ver dedi.Bakalım daha ilacı almadım alıp kullanmayada korkuyorum doğrusu...

X