hamilelikte kansızlığı olan arkadaşlar.

sibelce0

HAYATIMIN PRENSLERİ...
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
5.227
153
slm kızlar hamilelikte kansızlığı olan varmı.bende çok aşırı var.şurup kullanıyorum ama nafilebilmiyorumkismile

şurup ilaç mı canım..

Pekmez içebilirsin....
sevmiyosan sulandır öyle iç su bardagına 2 kaşık koy tatlı kaşıgı ama , iç su niyetine...
Ben 1 lt pet şişeye dolduruyorum pekmezi gün içersinde içiyorum..
sabahları zorla eşim 1 kaşık yediriyor..
bana zor geldiği için yogun kıvamda yiyemiyorum...su ile birlikte içiyorum...

ben de pekmezi sulandırıp içiyorum ama hergün değil
benim de 10.7 baya düşük 10.5in altında olmaması gerekiyomuş ilaç kullanıyorum ama günde 1tablet yeterli mi bilmiyorum

arkadaşlar ben de aşırı kansızdım hamileliğimin başlarında.öncelikle kahvaltıda kesinlikle çay ve süt içmiyorum.çayın içindeki tanen maddesi ve sütteki kalsiyum demirin emilimini azaltıyor.sonra et emekte et yediysem yanında ayran yoğurt kesinlikle yemiyorum.hergün yumurta,haftada 4 öğün kırmızı et,kahvaltıda keçiboynuzu pekmezi yiyorum.27 haftalık hamileyim ve kan değerlerim çok iyi.demir hapımı da alıyorum bu arada aç karna.umarım faydalı olmuşumdur.

ben en kötü olanınızım galiba en son 9.8 çıktı kanım halen ferplex fool içiyorum 1.5 ay önce seruma ampul enjekte edip yapıldı toplam 5 serum nafile yükselmiyo çıldırıcam yaaa

ama benim orak hücreli anemi taşıyıcısıyım belki ondan dır ama hasta deilim ki taşıyıcıyım doktora dedim hiç bişi demedi oof oooff

benim ki daha kötü 9.3 ilaç içiyorum bi fayda etmiyor nolacak bilmiyorum

arkadaşlar bende e kansızlık var ama okadar önemli değil dedi dr ama eşim siyah üzüm almış onu yiyorum ama çekirdekli zor yiyorum üzüm çok iyi kansızlığa tavsiye ederim ilaçtan iyidir

benimkide 9 çıktı.dr önemli deil diyo ama insanda çok halsizlik yapıyo.ayağa kalkacak halim olmuyo bende öyle yani..

benim doktorda önemli diyo bebeğin gelişimini etkiler diyo halsiz kalırsın senin içinde kötü olur diiyo. hangi doktora inananaz bilmiyorum

ben en kötü olanınızım galiba en son 9.8 çıktı kanım halen ferplex fool içiyorum 1.5 ay önce seruma ampul enjekte edip yapıldı toplam 5 serum nafile yükselmiyo çıldırıcam yaaa

Yok canım senden kötüsüde var 8 de benimki.Hatta nabız atışım çok hızlandığı 120 lere çıktığı için çok yoruluyordum ve uyuyordum.Doktor bununla doğuma almam seni dedi.İnanılmaz zor nefes alıyordum elim kolum kalkmıyordu hiç bir şeye.Doktora gittik hemen tahlil falan yaptılar 2 gün boyunca damardan kan ilacı verdiler.Zar zor 9 a yeni çıktı.Yani 9 düzelmiş hali ama tabii yeterli değil doktor sınırda olsa çok iyi olurdu dedi ve içmem için bir ilaç daha verdi henüz almadım eğer bu da rahatsız ederse başka bir ilaç vereceğim dedi.Öyle böyle derken oyalana oyalana doğuma bu kan düzeyiyle girmesek bari dahada yükselir inş.

Yok canım senden kötüsüde var 8 de benimki.Hatta nabız atışım çok hızlandığı 120 lere çıktığı için çok yoruluyordum ve uyuyordum.Doktor bununla doğuma almam seni dedi.İnanılmaz zor nefes alıyordum elim kolum kalkmıyordu hiç bir şeye.Doktora gittik hemen tahlil falan yaptılar 2 gün boyunca damardan kan ilacı verdiler.Zar zor 9 a yeni çıktı.Yani 9 düzelmiş hali ama tabii yeterli değil doktor sınırda olsa çok iyi olurdu dedi ve içmem için bir ilaç daha verdi henüz almadım eğer bu da rahatsız ederse başka bir ilaç vereceğim dedi.Öyle böyle derken oyalana oyalana doğuma bu kan düzeyiyle girmesek bari dahada yükselir inş.

ilacın adı ne acaba öğrensem yarın doktora gidicem yazdırırdım bende...

bende 8 haftalık hamileyim ve kansızlıktan dolayı biraz zorlanıyorum ilaçta işeyaramıyo bikaç gündür pemez yiyorum işallah işe yarar

sorma canım halsizlikten ölüyorum ya nabız bendede ya 90 yada 120 çıkıyo nefes almam zorlaşıyo...bide galiba deilde büyük ihtimal sezeryan olcam Allah hepimizi korusun ....

yükselmiyo ya hergün içiyorum şu ferplex fool u iğrenç bi şurup ama yinede aynı

bende ferrum fort içiyorum kızlar kan ilacı doktorum yazdı ilk önce ferplex içiyordum iğrenç bir tadı olduğu için hap yazdırdım bakalım kaç çıkacak gerçi şurup daha iyi diyenler var hemen kana karıştığı için ama sonuçta kan ilacı farketmez sanırım

ilacın adı ne acaba öğrensem yarın doktora gidicem yazdırırdım bende...

Canım ne yazıkki şimdi gördüm bende.Kan iğnesini serum halinde bir poşette beyaz bir sıvının içine katmışlardı ama adını unuttum şimdi.Bu son yazdığı ilaçta ferrum fort ama henüz alıp kullanmadım...

sorma canım halsizlikten ölüyorum ya nabız bendede ya 90 yada 120 çıkıyo nefes almam zorlaşıyo...bide galiba deilde büyük ihtimal sezeryan olcam Allah hepimizi korusun ....

yükselmiyo ya hergün içiyorum şu ferplex fool u iğrenç bi şurup ama yinede aynı

Canım Allah yardımcın olsun benim vücut galiba bu duruma alışmaya çalışıyor.9 la bile bir öncekinden daha iyi hissediyorum kendimi düşün artık.Sezeryanı senmi istiyorsun yoksa doktorunmu öneriyor?

X