Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben en kötü olanınızım galiba en son 9.8 çıktı kanım halen ferplex fool içiyorum 1.5 ay önce seruma ampul enjekte edip yapıldı toplam 5 serum nafile yükselmiyo çıldırıcam yaaa
Yok canım senden kötüsüde var 8 de benimki.Hatta nabız atışım çok hızlandığı 120 lere çıktığı için çok yoruluyordum ve uyuyordum.Doktor bununla doğuma almam seni dedi.İnanılmaz zor nefes alıyordum elim kolum kalkmıyordu hiç bir şeye.Doktora gittik hemen tahlil falan yaptılar 2 gün boyunca damardan kan ilacı verdiler.Zar zor 9 a yeni çıktı.Yani 9 düzelmiş hali ama tabii yeterli değil doktor sınırda olsa çok iyi olurdu dedi ve içmem için bir ilaç daha verdi henüz almadım eğer bu da rahatsız ederse başka bir ilaç vereceğim dedi.Öyle böyle derken oyalana oyalana doğuma bu kan düzeyiyle girmesek bari dahada yükselir inş.
Yok canım senden kötüsüde var 8 de benimki.Hatta nabız atışım çok hızlandığı 120 lere çıktığı için çok yoruluyordum ve uyuyordum.Doktor bununla doğuma almam seni dedi.İnanılmaz zor nefes alıyordum elim kolum kalkmıyordu hiç bir şeye.Doktora gittik hemen tahlil falan yaptılar 2 gün boyunca damardan kan ilacı verdiler.Zar zor 9 a yeni çıktı.Yani 9 düzelmiş hali ama tabii yeterli değil doktor sınırda olsa çok iyi olurdu dedi ve içmem için bir ilaç daha verdi henüz almadım eğer bu da rahatsız ederse başka bir ilaç vereceğim dedi.Öyle böyle derken oyalana oyalana doğuma bu kan düzeyiyle girmesek bari dahada yükselir inş.
ilacın adı ne acaba öğrensem yarın doktora gidicem yazdırırdım bende...
sorma canım halsizlikten ölüyorum ya nabız bendede ya 90 yada 120 çıkıyo nefes almam zorlaşıyo...bide galiba deilde büyük ihtimal sezeryan olcam Allah hepimizi korusun ....
yükselmiyo ya hergün içiyorum şu ferplex fool u iğrenç bi şurup ama yinede aynı