Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geçmiş olsun. İnşallah kesilir kanama da. Kendini rahatlatacak şeyler yap. Çalışıyor musun bilmiyorum ama bol bol istirahat et kalkma eger yardimcj olabilecek birileri varsa gelsin iş yemek vs için. Kendi Dr una da muayene olunca biraz daha netleşir herhalde. İnşallah hersey yoluna girer dualarım seninle
Doktorum çağırdı ama gitmedim zaten 2 hafta sonra ikili tarama testim var çok yüksek muayene ücreti olmazsa devlete giderim normal kontrol e bilmiyorum teyze önümüzdeki hafta belki giderim devam ederse yürümüyorum bile eşim yapıyor herşeyi inşallah geçer umarım
Öyle düşünme ben 6. Haftamdan beri yatıyorum 27. Haftadayım. Düşünün nerdeyse 6 ay olcak ve doğuma kadar da yatıcam. Napalım bazen de rabbim böyle nasip ediyor ki siizn ki şuan öyle bi durum değil. Umarım geçici olur
Alalah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın umarım geçer psikolojim alt üst oldu 2 yıl öncede 6 haftalık alınmıştı, umarım öyledir ben 8 Şubat'ta zaten kahverengi kanamayla gitmiştim hiç rahat durmadım misafir çamaşır süpürge stres bende kabahatliyim nasıp Allah yardımcımız olsun çalışırım diyorsun iş bakiyordum böyle oldu olsun sağlıkla kavusalim da
Alalah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın umarım geçer psikolojim alt üst oldu 2 yıl öncede 6 haftalık alınmıştı, umarım öyledir ben 8 Şubat'ta zaten kahverengi kanamayla gitmiştim hiç rahat durmadım misafir çamaşır süpürge stres bende kabahatliyim nasıp Allah yardımcımız olsun çalışırım diyorsun iş bakiyordum böyle oldu olsun sağlıkla kavusalim da
Aynen dikkat etmek gerekiyo. Bazen bende çok özeniyorum gezen hamilelere sonra diyorum yine çok şükür hamile kalabildim. 8 yıldır bekliyoruz 2 kaybım var daha önce. Çok şükür buna
Ya kıyamam, çok teşekkür ederim ben şuan sabah 2 akşam 2 fitile döndüm yine iğne fln demediler bana iğne daha mı iyi nasıl yani bilmiyorum şuan kesildi gibi sadece kasıklarımda baskı var hareket ederken canım acıyor umarım geçer
Ufak tefek ağrılar oluyor sanki regl olacakmışsın gibi ağrılar. Düşük ağrısı çok başka onu anlarsın zaten bu ağrı normal değil dersin. İğne biraz daha etkili evet ama fitili sen de kanaman olunca yükseltebilirsin. Bana hemşire ve doktorum yükseltebilirsin dedi progestan hormonunun fazlası zarar değilmiş tabi aşırıdan bahsetmiyorum sadece kanaman olunca o günkü dozunu arttırabilirsin Geçecek bu günler de ya