- 8 Şubat 2025
- 33
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi thepinkerpink
Kizlar2 haftadır progestan fitil kullanıyorum az önce ilk defa pembe kırmızı kanamam geldi 9 + 6 çok korkuyorum ceviz büyüklüğünde kanamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım devam ediyor mu doktorun numarası varmı yada acil için git kadın doğuma bı gözükKizlar2 haftadır progestan fitil kullanıyorum az önce ilk defa pembe kırmızı kanamam geldi 9 + 6 çok korkuyorum ceviz büyüklüğünde kanamam
Acile git bekleme lütfenKizlar2 haftadır progestan fitil kullanıyorum az önce ilk defa pembe kırmızı kanamam geldi 9 + 6 çok korkuyorum ceviz büyüklüğünde kanamam
Sende bekleme hiç sıkı sıkı tutunsun annelerıne miniklerKızlar benimde transferimin 11. Günüm deyim bugün lekelenmem oldu
Bazı insanlarda bayagi kanama oluyor birsey olmuyor ama mesela benim tek belirtim pembe akıntıydi kaybettim bebeğimiKizlar aradım doktorumu yarım gelirsin dedi 2 tane fitil attım şimdi ama dayanamiycam kisafirde var gitsin acile gideceğim ceviz büyüklüğünde kanamam bugün 1az iş yapmıştım inşallah iyidir pembe geldi kanamam sizce kotu 1sey mi 6.haftada 1 iki damla kahverengi gelmişti
Kötü birşey olarak düşünüp strese sokmayın kendinizi ama benimde o haftalarda kanamam oldu pembe renkli hemen doktora gittim ve yatış verdi iğneler ilaçlar çok şükür geçti. O yüzden gitmelisiniz. Doktorum gece de olsa kanaman olursa gel doğumhane bölümünde nöbetçi doktorumuz her zaman var demişti.Kizlar aradım doktorumu yarım gelirsin dedi 2 tane fitil attım şimdi ama dayanamiycam kisafirde var gitsin acile gideceğim ceviz büyüklüğünde kanamam bugün 1az iş yapmıştım inşallah iyidir pembe geldi kanamam sizce kotu 1sey mi 6.haftada 1 iki damla kahverengi gelmişti
Bende de oldu ama bı sorun yok dedi doktorum ağrım oluyor ara ara ama 23 nde gidicem inşallah dizinde bı sorunnuz cikmaz inşallah Allah yardımcın olsunKizlar aradım doktorumu yarım gelirsin dedi 2 tane fitil attım şimdi ama dayanamiycam kisafirde var gitsin acile gideceğim ceviz büyüklüğünde kanamam bugün 1az iş yapmıştım inşallah iyidir pembe geldi kanamam sizce kotu 1sey mi 6.haftada 1 iki damla kahverengi gelmişti
İnşallah güzel haberlerle gelirsin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBilmiyorum gece gidecegim inşallah kötü 1sey yoktu doktorum özel muayenehane ama devlet acile gideceğim ne olur dua edin bu fitili kullandığından beri kötü koku geliyordu bir anda geldi kanamam şuan durdu ama gideceğim acile gece
İnşallah oyledi 2 hafta önce kahverengi geldi o zaman başladım şimdi pembeye döndü çok korkuyorumProgestan da kanama varsa içeride kalanları temizleyene kadar kanamayi devam ettiriyor zamanla leke şeklinde bitiriyor kullanınca hemen kesmiyor, inşallah öyle bı durumdur, geçmiş olsun, inşallah sağlık haberiyle dönersin
Çok geçmiş olsun. İnşallah kesilir kanama da. Kendini rahatlatacak şeyler yap. Çalışıyor musun bilmiyorum ama bol bol istirahat et kalkma eger yardimcj olabilecek birileri varsa gelsin iş yemek vs için. Kendi Dr una da muayene olunca biraz daha netleşir herhalde. İnşallah hersey yoluna girer dualarım seninleKizlar gece acile gittim kalp atışını duyduk bebek iyi fakat altta kanama var azda olsa sonra 2saat kan ve idrarı bekledik idrarda çok az enfeksiyon çıktı ama önemli değil dediler bu sırada kanamam devam etti istersen yatiralim dediler ama aynı şeyleri yapacağız dedi bende eve geldim yatirmadilar devam ederse progestan dan sonra yine gel dediler cogalirsa
Sen yine dikkat et kendine, yorma kendini. En azından kanama alanın tamamen geçene kadar yat. Geçmiş olsun tekrardan.Kizlar gece acile gittim kalp atışını duyduk bebek iyi fakat altta kanama var azda olsa sonra 2saat kan ve idrarı bekledik idrarda çok az enfeksiyon çıktı ama önemli değil dediler bu sırada kanamam devam etti istersen yatiralim dediler ama aynı şeyleri yapacağız dedi bende eve geldim yatirmadilar devam ederse progestan dan sonra yine gel dediler cogalirsa
Canım merhaba progestan rahmi gevşek tutuyor bebek daha iyi tutunması için.. bu da kese dışı kanamaya sebep oluyor kaslar gevşediği için. Benim de öyle olmuştu hem de ceviz büyüklüğü gilan değil baya pedler kullanıyordum çünkü benim progestanım günde 200 ml kalçadandı. Kanamam oldukça 1 iğne fazla yaptır dediler bu şekilde 1-2 hafta kanamam oldu sonra azalarak bitti. Kanama ile birlikte pıhtı ve şiddetli ağrı hissedersen düşük demektir demişlerdi bana. Ağır kaldırma hareketlerine dikkat et dediler cinsel ilişki de yok sperm rahmi kasıyor kasılması istenilmiyor .. bu şekilde dikkat et.. progestanı sakın kesme o tutunmasına çok destek sağlıyorKizlar2 haftadır progestan fitil kullanıyorum az önce ilk defa pembe kırmızı kanamam geldi 9 + 6 çok korkuyorum ceviz büyüklüğünde kanamam
Ya kıyamam, çok teşekkür ederim ben şuan sabah 2 akşam 2 fitile döndüm yine iğne fln demediler bana iğne daha mı iyi nasıl yani bilmiyorum şuan kesildi gibi sadece kasıklarımda baskı var hareket ederken canım acıyor umarım geçerCanım merhaba progestan rahmi gevşek tutuyor bebek daha iyi tutunması için.. bu da kese dışı kanamaya sebep oluyor kaslar gevşediği için. Benim de öyle olmuştu hem de ceviz büyüklüğü gilan değil baya pedler kullanıyordum çünkü benim progestanım günde 200 ml kalçadandı. Kanamam oldukça 1 iğne fazla yaptır dediler bu şekilde 1-2 hafta kanamam oldu sonra azalarak bitti. Kanama ile birlikte pıhtı ve şiddetli ağrı hissedersen düşük demektir demişlerdi bana. Ağır kaldırma hareketlerine dikkat et dediler cinsel ilişki de yok sperm rahmi kasıyor kasılması istenilmiyor .. bu şekilde dikkat et.. progestanı sakın kesme o tutunmasına çok destek sağlıyor