- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Aleynaaaaaaaaa
-
Geçmiş olsun kontrole gitseniz daha iyi olurMerhaba, 9 haftalık hamileyim
7 haftalıkken kanamam oldu, doktorum progestan ilaçı verdi, 2 gündür kanamam yoktu, şimdi yine başlayacak gibi çok az pembe akıntım var. Bu durumu yaşayanlar var mı ? 1,5 yaşında kızım var sürekli kucakta duruyor, ağır kaldırdığım için olabilir mi ? Lütfen yardımcı olun .
Canım nasıl bir kanama kahverengi leke mi kırmızı mıMerhaba, 9 haftalık hamileyim
7 haftalıkken kanamam oldu, doktorum progestan ilaçı verdi, 2 gündür kanamam yoktu, şimdi yine başlayacak gibi çok az pembe akıntım var. Bu durumu yaşayanlar var mı ? 1,5 yaşında kızım var sürekli kucakta duruyor, ağır kaldırdığım için olabilir mi ? Lütfen yardımcı olun .
Canım nasıl bir kanama kahverengi leke mi kırmızı mka
Kahverengiydi, 5 gün progestan fitilinden kullandım 2 gün akıntım yoktu, akşam yatmadan önce pembemsi akıntı gibi vardı, bu sabah baktım yokCanım nasıl bir kanama kahverengi leke mi kırmızı mı
Bende aynı durumdayım yarın doktora gidiceğimKahverengiydi, 5 gün progestan fitilinden kullandım 2 gün akıntım yoktu, akşam yatmadan önce pembemsi akıntı gibi vardı, bu sabah baktım yok
ben gitmiştim herşey normal olduğunu söyledi, ama hala tedirginim, ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadım, perşembe günü yine doktordayımBende aynı durumdayım yarın doktora gidiceğim
Ya sorma canım ben de 5 6 kere gittim kesenin etrafında kanama var benim bu sefer farklı bir doktora gideceğim detaylı ultrason cihazı olan umarım güzel sonuçlar çıkar çok yıprandım çünküben gitmiştim herşey normal olduğunu söyledi, ama hala tedirginim, ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadım, perşembe günü yine doktordayım
inşallah güzel sonuclar çıkar canımYa sorma canım ben de 5 6 kere gittim kesenin etrafında kanama var benim bu sefer farklı bir doktora gideceğim detaylı ultrason cihazı olan umarım güzel sonuçlar çıkar çok yıprandım çünkü
İnşallah canım oğlumda da olmuştu aynısı ama düşük felan dememişti progeston içmiştim daha sonra herşey yolundaydı ama bunda kanama alanı var yine progeston fitil olarak atıyorum günde 3 defa kanama kesilse bile devam etmişti doktoruminşallah güzel sonuclar çıkar canım
Canım benimde şimdi 9+5 7 haftalıktım doktor yazdı fitil olarak kullanıyorum sabah akşam ve kızım var 1,5 yaşında sürekli kucakta aynı şeyleri yaşıyorum dikkat etmemiz gerekiyor bu süreçte ama elde imkan yok ne yazıkkiMerhaba, 9 haftalık hamileyim
Genellikle ilk aylarda zorlamamak gerekiyor diye biliyorum inşallah sağlıkla gelir biraz daha dikkatli olun her kucak istediğinde almayın zor biliyorum bir de küçükmüşMerhaba, 9 haftalık hamileyim
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımCanım benimde şimdi 9+5 7 haftalıktım doktor yazdı fitil olarak kullanıyorum sabah akşam ve kızım var 1,5 yaşında sürekli kucakta aynı şeyleri yaşıyorum dikkat etmemiz gerekiyor bu süreçte ama elde imkan yok ne yazıkkiAllah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler inşallah motivasyonunu yüksek tut zorlaştırıyorsa güzelleşecektir inşallah
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımSeni korkutmak istemiyorum, belki senin durumun daha farklıdır ama benim bebeğimin kalbi durmuş, 2 hafta önce kürtaj oldum. Sen daha çok dinlen ev işleri bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?