• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kanama yaşayanlar

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
26
arkadaşlar inanın o kadar utanıyorum ki Saçma sapan konular açtım hep ama bir türlü rahat bir nefes alamıyorum çocuğumuz olsun diye çok uğraştık eşimde Sperm hareketsizliği vardı varikosel vardı tam umudu kestik hamile olduğumu öğrendim ama Kan değerlerim hep düşük çıktı burada sordum kimyasal olabilir dediler dış gebelik olabilir dediler ama nedense benim içimde bir umut var lekelenme hep gördüm Hala da görüyorum ama Dün biraz kan geldi kan da gördüm sabaha karşı da kahverengi-siyah yakın bir pıhtı gelmişti doktora gittik dün gece işte Progestan yazdı iğne yaptı falan size soruyorum Lütfen bir şey söyleyin teselli edin ya da açıkça söyleyin ki bende artık rahatlayım Çünkü kimseye rahat da soramıyorum ve net cevap alamıyorum öyle kanama geçirip de hamileliği sonuna kadar sağlıklı bir şekilde Geçmiş olan var mı çocuğunu kucağına alabilen var mı böyle kanamalar normal midir bir kere kanama Gördüm Normalde hep leke gördüm kahverengi pembe gibi bunlar nomalmi ama lütfen lütfen Okuduğunuz zaman cevap verin Arkadaşlar lütfen cevapsız geçmeyin hepinizin yorumu benim için çok önemli Çok yoruldum artık

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım 3 hafta önce adet kanaması gibi kanamayla hastaneye gittim doktor baktı bebek iyi dedi sadece rahimda kanama oluşmış iğne ve progestan verdi şimdi kırmızı kanamam geçti şükür ama kahverengi olarak devam ediyor doktorum kırmızıya dönmedikçe sıkıntı olmaz demişti ama senin daha çok yeni yerleşme kanamasıda olabilir ben 3 haftadır genelde yatıyorum ayakta çok durmuyorum sende biraz istirahate geçebilirsin Allah ın izniyle hiç bişey olmaz

Back