Hamilelikte Kanama Miyom

polarisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
1.139
1.619
133
Merhaba kızlar böyle bi başlık aradım ama bulamadım. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Önceki hamileliklerinden tecrübesi olanlar ne yaptı? Doktor 4. ayın sonuna kadar sürebilir yüksek ihtimal bebeğe bir şey olmaz dedi ama sürekli kanama görmek insanı çileden çıkarıyor. Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Bu arada 13+4 günlük hamileyim. Allah yardımcımız olsun.

ben miyom duydum canım hamilelikte, onlar dikkatli davranıyorlardı hatırladığım kadarıyla,ama sorun yoktu canım

Benimde yakın arkadaşım öyleydi Hamdolsun sorun olmadı, inşaallah sende sorunsuz geçirirsin

İnşallah kızlar miyom çok ama miyom yüzünden kanaması olan pek yok gibi. Resmen ayağa kaldirmiyor beni son zamanlarda. 5-10 dk yurusem leke geliyor.

merhaba bende de miyom çıktı geçen haftaki kontrolümde doktor bebeğime bi zararı olmadığını kafaya takmamam gerektiğini söyledi ama insanın içinde bi şüphe oluyor yine de.benim kanamam yok çok şükür hiç olmadı.

Hiç sorun yapma canım. Benim çok kanamam olmasına rağmen bugünlere geldim şükür. İnsan düşünüp üzüldükce daha kötü oluyor. Ki senin sorun yok demiş doktorun bana yat dinlen dedi.

Be
Hiç sorun yapma canım. Benim çok kanamam olmasına rağmen bugünlere geldim şükür. İnsan düşünüp üzüldükce daha kötü oluyor. Ki senin sorun yok demiş doktorun bana yat dinlen dedi.
daha 6 haftalik benim bebegim amadunden beri adet kanamasi gibi kanamam var dra gittik yatak istirhati dedi bi de proges. Verdi rahmin ici kan dolu dedi ama kese gayet normal dedi cok korkuyorum ilkinde dusuk olmustu bundada olacak diye cok korkuyorum bunlari yasayan arkadaslar var mi acaba destek ariyorum

Geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz. Benim de o haftalarda başlamıştı kanamam. Sonra 13. haftaya kadar ara ara oldu. Yat dinlen bol su iç ve ilacını aksatma. Son zamanlarda kanama normallesti artık inan çoğumuzda oluyor. Moralini bozma.

Benimde 7. Haftamda öyle kanamam oldu ki anlatamam Çeşmeden akar gibiydi ultrasonda tabim içi kanlı ama Bebek iyiydi 3gün hastanede yatırdılar şimdi de evde istirahatiyim progestan kullanıyorum haftada 1 de puroluton şimdi kanama geçti kahve lekelenme var doktor miyom varmıydı diye dördü yoktu benim ama çok küçük bi yer var belki o kanamış olabilir dedi

Benim kuzenimin 9 ay bıyunca bir fiil kanaması vardı hem de öyle böyle değil, bebek bezi kullanıyordu düşünün, valla kızı şu an 4 yaşında ve dünyalar güzeli, rabbim sağlıklı sıhatlı yavruna kavuşmayı nasip etsin :)

İnşallah kızlar miyom çok ama miyom yüzünden kanaması olan pek yok gibi. Resmen ayağa kaldirmiyor beni son zamanlarda. 5-10 dk yurusem leke geliyor.
Yıllar geçmiş ama umarım cevap veren birini bulabilirim. 9 haftalık oldu meleğim ve şuan 8 cm miyomum var . bugüne kadar hiç kanamam olmamıştı lekelenmem olmadı inanılmaz ağrılar vardı sadece ve bugün kanamam var kırmızı ve yoğun . Hayırlısı diyorum ama çok korkuyodum melegim gidicek diye. Sizler nasıl atlattiniz bebekleriniz Dünyaya saglikla gelebildi mi

Mesajın bana o günleri hatırlattı. Sürekli bi kanama olurdu koştur koştur hastaneye ağlayarak acaba bebeğim düştü mü korkusuyla... Canını hiç sıkma 4 ay boyunca sürdü kanamam. Son kanamam fazlaydı çok ayakta kalmıştım. Şimdi 3 yaşına girecek kızım. Yat, dinlen, kitap oku, film izle yani kafanı dağıt. Bu günlerin keyfini çıkar diyeceğim ama keyif de yapamıyor insan bilirim. Üzülme, olumlu düşün elinden geldiğince.

Çok teşekkür ederim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı miyomunuz ne oldu doğumunuz nasıl oldu

Çok teşekkür ederim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı miyomunuz ne oldu doğumunuz nasıl oldu
4. Aydan sonra miyom sıkıntı çıkarmadı. Doğumumda normal doğum oldu. Miyom da küçüldü sanırım, doğum sonrası kontrolde göremedi Dr.
Neler düşündüğünüzü, ne stresler yaşadığınızı az çok tahmin ediyorum. Gerçekten rahat olun, olumlu düşünün. İnternette araştırma yapmayın, günümüzde gebeliklerde kanama sık rastlanan bir durum. Doktorunuzun dediklerine uyun. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.

Amin çok teşekkür ederim siz de sağlıkla sıhhatle büyütün . Ben de aşırı sancı yapıyo inşallah söylediğiniz gibi ben de 4. Aydan sonra rahat ederim .

Yıllar geçmiş cevap gelir mi bilmiyorum ben de 15 haftaya girecem 2 haftadır miyom dan dolayi kanamam var 1 miyomiken 3 olmuş sanırım yeri de iyi değil 3 gundur hastanede yatıyorum kana kesildi bir ara sonra hiç leke olmadığı gün gece yogun kan ile hastaneye yattım. Nasil olacak blmyrm tedirgin ve uzgunum

Çok geçmiş olsun kardeşim. Ne durumdasın, Allah yardımcın olsun, seni ve bebeği korusun. Ben de bu hafta miyom dejenerasyonu yaşadım, Allah yardımcımız olsun.

Çok geçmiş olsun kardeşim. Ne durumdasın, Allah yardımcın olsun, seni ve bebeği korusun. Ben de bu hafta miyom dejenerasyonu yaşadım, Allah yardımcımız olsun.
Merhaba evde yatıyorum 2 gün yoktu yine az az kahve leke görmeye başladım gibi dünden beri. Dun az eğildim kalktım ondan mi bilmiyorum. Siz de gebelikte mi dejenere oldu kanama yaptı mi bebeğe yakın mı nasilsiniz

Merhaba evde yatıyorum 2 gün yoktu yine az az kahve leke görmeye başladım gibi dünden beri. Dun az eğildim kalktım ondan mi bilmiyorum. Siz de gebelikte mi dejenere oldu kanama yaptı mi bebeğe yakın mı nasilsiniz
Evet canım benim de 4 adet miyomum var, gebelikte büyüdüler. Perşembe günü şiddetli ağrı çektim, miyom dejenerasyonu olmuş. Vajinal fitil, magnezyum ve parol kullanıyorum. İyi olacağız Allah’ın izniyle, benim annem de beni böyle miyomlarla doğurmuş. Senin için de dua edeceğim, dinlen kendini yorma, Allah bebeklerimizi korusun

Cok geçmiş olsun dun sadece kıyafetini almak için eğildim 2 3 kere duş aldım yine kahve oldu. Sizde kanama var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…