hamilelikte kan pihtilasmasi

Arkadaslar hamilelikte kan pihtilasmasi yasayan varmi ben ilk bebegimi kaybettim ikinciye hamileyim ablamda bu sorun var bendede olabilirmi belirtileri ne
Merhaba tatlım ilk önce geçmiş olsun .benim 3 dusugum var ancak 3 de bu arastirmaya gidiyolar .ben düzce üniversite hastanesinde buldum devamı.heterozigot bu rahatsızlık 9 ay kendime iğne vurdum .ancak bu şekilde bebeğini kucağına alirsinki bundan sonraki hamileliklerinde ayni olucak ama hic korkma senin bile yapabileceğin basit bir iğne.benim şimdi 2 kizim var.

Merhaba tatlım ilk önce geçmiş olsun .benim 3 dusugum var ancak 3 de bu arastirmaya gidiyolar .ben düzce üniversite hastanesinde buldum devamı.heterozigot bu rahatsızlık 9 ay kendime iğne vurdum .ancak bu şekilde bebeğini kucağına alirsinki bundan sonraki hamileliklerinde ayni olucak ama hic korkma senin bile yapabileceğin basit bir iğne.benim şimdi 2 kizim var.
Mrb çok geçmiş olsun size de.yavrulariniza sağlık versin rabbim.benimde iki tane oldu kalbi malesef.şimdi araştırma yapilcak umarım çok bişey çıkmaz kan pirtilasmasi olabilir dediler bakalım.rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ınş

Back