Benim doktorum Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Perinatoloji bölüm başkanı Prof. Dr. Mete TANIR, bende herhangi bir problem çıkmadı kızım şu an 7 aylık :) Korkma ama bence bir üniversite hastanesine git derim.Ama doktorlar hamileyken bu test yapilamaz sonuc anlasilmiyomus onerebileceginiz doktor varmi ve sizin sonuc ne cikti bebeginiz dogdumu ben cok korkuyorum birsey olucak diye
Merhaba,benim 2 tane dusugum oldu. Arastirildi ve kan testi sonuclarima gore kan pihtilasmasi cikti.Bebekleri bu sebep yuzunden kaybetmisim. Suan hamile degilim,tedavi oluyorum. Hergun coraspin iciyorum.Doktor hamile kaldigimda hergun gobekten kah pihtilasma olmamasi icin igne vurulacagimi soyledi.ikinci dusugumde eski doktorum bu tedaviyi yapmayi akil etseydi belki de kaybetmeyecektim.Boyle bir durumu testle cozebilirsin.doktorunla paylas bence,en azindan coraspin verirArkadaslar hamilelikte kan pihtilasmasi yasayan varmi ben ilk bebegimi kaybettim ikinciye hamileyim ablamda bu sorun var bendede olabilirmi belirtileri ne
merhaba öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun ve Alllah kısa süre içinde sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşalah.. benim kürtaj olmadı kendiliğinden düştüler.Ama benimde düşük sonrası kanama baya uzun sürmüştü. Önce düşük kanaması sonra normal regli olduğumu düşünmüştüm. İnşalah senin de böyle olmuştur. Buarada bundan sonra mutlaka tedaviyle hamile kalmalısın cnkü bizim gibi genetik kan pıhtılaşması yaşayanların hamilelikleri yürümüyorMerhaba benim de ilk gebeligimdi 9.haftaya kadar herşey normal gidiyordu normal kontrole gittiğimde bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim test yaptırdık kan pihtilasmasi çıktı ablamda da vardı bu sorun genetik olabileceğini tahmin edemedik MİHER C677T heterozigot MİHER A1298C heterozigot degerlerim bunlar ve şöyle bi sorunum var ilk adetim oldu ama tam bitti derken birden tekrar adet başlıyor anlamadım normalde üç gün sürerdi bugün 9.gün acaba kürtaj sonrası bi sorun çıkmış olabilir mi
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin evet bilgim var ikinci adetimden sonra kullanmam için ilaç verdi doktorum çinko folik ve corasprin hamile kaldıktan sonra ignemerhaba öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun ve Alllah kısa süre içinde sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşalah.. benim kürtaj olmadı kendiliğinden düştüler.Ama benimde düşük sonrası kanama baya uzun sürmüştü. Önce düşük kanaması sonra normal regli olduğumu düşünmüştüm. İnşalah senin de böyle olmuştur. Buarada bundan sonra mutlaka tedaviyle hamile kalmalısın cnkü bizim gibi genetik kan pıhtılaşması yaşayanların hamilelikleri yürümüyor
Ben de aynılarını kullanıyorum fakat bu ay yumurta tedavisi yaptı doktor cnku döllenmeden hemen sonra müdahale edip göbekten iğne vurulmaya başlamalıymışım. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama klomen yumurta kisti yaptı çatlamadığı için.. şimdi hap kullanıyorum bu ay kist eriycekmiş ve önümüzdeki ay tedavi yine.. kan pıhtılaşması yaşayan bizleri zor bir süreç bekliyor ama sonuç iyi olacak inşallah :)İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin evet bilgim var ikinci adetimden sonra kullanmam için ilaç verdi doktorum çinko folik ve corasprin hamile kaldıktan sonra igne
İnşallah sonuç güzel olur ama benim doktorum corasprin hamile kalana kadar yeterli olacaktır dedi günün bir gün dahi gecerse hatta belirtiler in daha önceden başlarsa gel kan testi yapi caz gebelik varsa o andan itibaren iğne tedavisi başlar dedi yumurta catlatma falan kafam karıştı neden gerek duydu acaba doktoruma danışmali miyim bendeBen de aynılarını kullanıyorum fakat bu ay yumurta tedavisi yaptı doktor cnku döllenmeden hemen sonra müdahale edip göbekten iğne vurulmaya başlamalıymışım. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama klomen yumurta kisti yaptı çatlamadığı için.. şimdi hap kullanıyorum bu ay kist eriycekmiş ve önümüzdeki ay tedavi yine.. kan pıhtılaşması yaşayan bizleri zor bir süreç bekliyor ama sonuç iyi olacak inşallah :)
kafan karışmasın bence çünkü doktorların hepsi farklı tedavi yapabiliyor. Benimki biraz daha itinalı davranmak istedi.Yoksa yumurtalıklarımda hiçbir sıkıntı yok. Doktor henüz adetim gecikmeden ultrasonla bakıcakmış ve daha günüm geçmeden göbekten iğneye başlayacak.bana söyledği tek şey planlı hamile kalmalısın .. bu da onun tedavisiyle mümkünmüş.. hayırlısı artık doktor ne diyorsa bu sefer onu yapıyorum. Çünkü 2 düşük çok üzdü beniİnşallah sonuç güzel olur ama benim doktorum corasprin hamile kalana kadar yeterli olacaktır dedi günün bir gün dahi gecerse hatta belirtiler in daha önceden başlarsa gel kan testi yapi caz gebelik varsa o andan itibaren iğne tedavisi başlar dedi yumurta catlatma falan kafam karıştı neden gerek duydu acaba doktoruma danışmali miyim bende
Allah bi daha yasatmasin canım inşallah bu sefer bebeğin önce rahmine sonra eline düşer :)kafan karışmasın bence çünkü doktorların hepsi farklı tedavi yapabiliyor. Benimki biraz daha itinalı davranmak istedi.Yoksa yumurtalıklarımda hiçbir sıkıntı yok. Doktor henüz adetim gecikmeden ultrasonla bakıcakmış ve daha günüm geçmeden göbekten iğneye başlayacak.bana söyledği tek şey planlı hamile kalmalısın .. bu da onun tedavisiyle mümkünmüş.. hayırlısı artık doktor ne diyorsa bu sefer onu yapıyorum. Çünkü 2 düşük çok üzdü beni
Amin canim ayni dilekler senin icinde gecerli :)Allah bi daha yasatmasin canım inşallah bu sefer bebeğin önce rahmine sonra eline düşer :)
Amin teşekkür ederimAmin canim ayni dilekler senin icinde gecerli :)
merhaba,ilk bebegımı kalp durdu temız cıktı sonuclarım,kan pırtılasmasına bakılmamıstı 2cıye hamıle kaldım hersey normal gdıyordu gecen hafta kalp durdu ve kurdasla aldılar.kan pırtılasması varmıs megersem.sımdı yaptılar.bnce hemen gıt doktora baksın bebegıne bısey olmadan..Arkadaslar hamilelikte kan pihtilasmasi yasayan varmi ben ilk bebegimi kaybettim ikinciye hamileyim ablamda bu sorun var bendede olabilirmi belirtileri ne
Çok üzüldüm..hayırlısı ileridedir inşalah.. en azından artık sorunu öğrendin ben de 2.den sonra öğrendim.. inşalah yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın .. bundan sonraki hamilelikte coraspin ve iğne şart olacakmerhaba,ilk bebegımı kalp durdu temız cıktı sonuclarım,kan pırtılasmasına bakılmamıstı 2cıye hamıle kaldım hersey normal gdıyordu gecen hafta kalp durdu ve kurdasla aldılar.kan pırtılasması varmıs megersem.sımdı yaptılar.bnce hemen gıt doktora baksın bebegıne bısey olmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?