Hamilelikte kan gelmesi

Angel04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
299
131
33
Hamileliğimin 5. Haftasında kanamam geldi doktora gittik iğne ve progestan verdi 1 hafta yattık geçti. Şimdi 9.haftadayız gene azıcık geldi 1cm kadar da pıhtı ama kesildi kasıklaromda ağrıda var. Bu durumu yaşayan varmı. Doktor açıklama yapmayıp progestan deyip başka bir şey yapmıyor. Moralim çok bozuk enerjin çok düştü çok korkuyorum

Sen öncelikle o doktoru bir değiştir.

Ikincisi olarak bir nevi yerleşme kanaması oluyor. Yani bebek yer ediniyor karnında. Sıklaşırsa bu durum tekrar git AMA BAŞKASINA

Canım kanama alanı mı oluşmuş, rahimde sancı devam ediyor mu kontrol edip bileği vermesi gereken çok şey var doktorunun. 2 haftada 3 kanama geçirdim acillik oldum rapor alıp bir hafta evde yattım çok şükür daha iyiyim progestanın hapına devam ediyorum iğnelerim kesildi. ama doktorunun açıklama yapması yönlendirme yapması lazım sana. Benim doktorum bilgi verdi hep. Herkesin kanama sebebi farklı olabiliyor. Soru sormakla sorununu anlayamazsın burada. Hem fiziksel hem mental sağlıklı bir gebelik için imkanın varsa mutlaka doktorunu değil bence de. Tecrübesiz mi ilgisiz mi anlamadım

Bu konuda hiç bir bilgi vermedi düşük riskin var dedi sorduköa bir şey diyor. Dün yine kan geldi bu sefer acil doktoruna gittim çocuk iyi düşük riskin var dedi o da açıklama yapmadı burada öyle çok doktor seçeneğim yok ne yazıkki çok sınırlı en çok tutulan sevilen gittiğim onuda ağzından cımbızla laf alıyoruz. Birde eski doktorum progestana devam diyor acildekş doktor 2 hafta önce kanıtlandı progestanın hiç bir etkisi yok dedi o da ayrı bir tezatlık.

Yok canım ya, ben hala devam ediyorum progestan devam. Kanama olduğunda en son 1 hafta rapor verdiğinde doktor (2haftanın3.kanamasında) 7 iğne verdi hem de hap kullan dedi. Bana baya iyi geldi o gün bugün hapa devam ve kanamam olmuyor öyle. Kaldı ki serklaj oldum üzerine bir de. Sen progestan kullan diyen doktoru dinle. Bir de çok mu yoruldun? Benim kanamam yorulduğumda oldu hep.

Artık nokta nokta geliyor. Bayramda yola gittim 4er saatlik belki o kötü yaptı. Önceki olduğunda öyle bir durumda yoktu . Masa işi işinde çalışıyorum ama eve gittiğimde yattığım yerden kalkamıyorum. Hani fiziksel ağır bir şey yapmasam da bedenen çok yoruluyorum.

Sen yine de yorulma cnm. Benim kanamalarım hep yorulduğumda oldu. Bugün de doktordaydım 34. Haftaya kadar progestana devam dedi. Kanamam çok şükür yok ama yüne de kullanacakmışım

Benim hamileliğim de 4.aya kadar hep ara ara kanamalı geçti adet kanamasından bile daha çok kanamam olduğu günler oldu dinlenerek atlattım çok şükür şimdi 3,5 aylık bebeğim kucağımda sakin olun stres yapmayın olacaksa bir şekilde oluyor

Dinlenmek önemliymiş cnm. 2 haftada 3 kanama geçirdim 12. Hafta öncesi doktor hap yanına 7 iğne verdi 1 haftada raporuydum yattım evde. Çok şükür o gün bugün iyiyim artık. Ama yine de ilaca devam edecekmişim

Ben son aylara kadar kullandım progesteron fitil şeklinde

Benzer seyler yasadim, yasiyorum. 5.hafta kanamam oldu. Korkuyla doktora gittim. Doktorum bazi gebelerde bu durumun olabilecegini soyledi. Kalp atisini duyunca rahatladik. Progestan kullaniyorum hala. 8.haftadayim ve hala ara ara lekelenmelerim oluyo. Artik korkmuyorum. Ama su varki kanama durumlarinda progestan disinda verebilecekleri hic bi sey yok. Benim doktorum doçent. O bile progestan disinda verilebilecek hic bi sey olmadigini, progestanin da kromozomla alakali sorunlarda ise yaramadigini, eger oyle bi sorun varsa ilactan mucize beklemem gerektigini soylemisti.

Sen yine de yorulma cnm. Benim kanamalarım hep yorulduğumda oldu. Bugün de doktordaydım 34. Haftaya kadar progestana devam dedi. Kanamam çok şükür yok ama yüne de kullanacakmışım
Haftaya bir daha gidecem bende kullanmaya devam edeyim. İnşallah başka yaşamayız sağlıkla kucağımıza alalım ikimzde . Çok teşekkür ederim cnım cevaplarınla desteğin için

Sağlıkla büyüsün Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah. İnşallah bizde atlatırız. Çok yormadan devam edeceğim kendimi

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim doktorlar açıklama gereği de duymuyor. Benzer şeyler yaşayan insanların tecrübeleri ile bende rahatlatıyorum kendimi. 9 ay süren de varmış

Haftaya bir daha gidecem bende kullanmaya devam edeyim. İnşallah başka yaşamayız sağlıkla kucağımıza alalım ikimzde . Çok teşekkür ederim cnım cevaplarınla desteğin için
Ne demek canım bizleri hamileler dışında iyi anlamalarl zor :) progestan zararsız bu arada bebeğe. Bazı gebeler rahat geçirirken bazıları da bizim gibi biraz meşakkatli geçiriyor. Dua edelim de sonu güzel olsun, sonuçta hamilelik bir süreç bitecek elbet

Çok haklısın gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor. Bizim bebişler biraz nazlı galiba zoru seviyor iyiolsunlarda kullanılır sağlıkla hepimiz atlatalım o süreci inşallah

Bugün kendime yeni doktor buldum. Açıklama yaptı çok şükür bende progestana devam ediyorum. İnşallah etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…