Hamilelikte kahverengi lekeler

sudenz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
13
6
6
38
Merhaba bayanlar hamilelikte ilk aylarını sürekli kahverengi lekelenmeler ile geçirenler var mı? Lütfen yardım edin sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum progestan kullanıyorum arada duruyor ama bugün yine geldi

Bende de oldu maalesef. .şimdi 7 aylık oldu oğlum. . Dert etme, dinlen.. üzme kendini. . Kontrollere düzenli git. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .

Benim 12 hafta civarına kadar ara ara oldu lekelenmem. Kahverengi lekelenmeden korkmayın. İlacınızı alıp istirahatinizi yaptığınız müddetçe paniklemeye gerek Yok.

Benim 12 hafta civarına kadar ara ara oldu lekelenmem. Kahverengi lekelenmeden korkmayın. İlacınızı alıp istirahatinizi yaptığınız müddetçe paniklemeye gerek Yok.
Benimde 9 haftalik henüz. 12. Haftayı bekliyorum belki durur diye.. Teşekkürler

Benim oğlum da 5-7 haftalar aras kahverengi lekelenme oldu canım. İlacını kullan ve dinlen.
Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallah

Benimde 9 haftalik henüz. 12. Haftayı bekliyorum belki durur diye.. Teşekkürler
Rica ederim. Duracaktır rahat olun. Durmasa bile kırmızı ve yoğun olmadığı sürece kahverengi lekelenmede hiçbir sıkıntı Yok. Ben durmak bilmeyince sormuştum doktor bebeğin eşi yerleşiyor normaldir olur demişti. Stres yapmayın bebiş etkilenir.

Haklısıniz. Sizlerden böyle olumlu şeyler duymak stresimi aldı çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…