Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 12 hafta civarına kadar ara ara oldu lekelenmem. Kahverengi lekelenmeden korkmayın. İlacınızı alıp istirahatinizi yaptığınız müddetçe paniklemeye gerek Yok.Merhaba bayanlar hamilelikte ilk aylarını sürekli kahverengi lekelenmeler ile geçirenler var mı? Lütfen yardım edin sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum progestan kullanıyorum arada duruyor ama bugün yine geldi
Amin inşallah... çok teşekkür ederim. Kaçıncı ayda bitti peki lekeler?Bende de oldu maalesef. .şimdi 7 aylık oldu oğlum. . Dert etme, dinlen.. üzme kendini. . Kontrollere düzenli git. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
Benimde 9 haftalik henüz. 12. Haftayı bekliyorum belki durur diye.. TeşekkürlerBenim 12 hafta civarına kadar ara ara oldu lekelenmem. Kahverengi lekelenmeden korkmayın. İlacınızı alıp istirahatinizi yaptığınız müddetçe paniklemeye gerek Yok.
Benimki 1 hafta sürdü ama azdı şükür. . Sende stres yapma. Doktora sor cinsel ilişkiyi yasaklayabilir.Amin inşallah... çok teşekkür ederim. Kaçıncı ayda bitti peki lekeler?
Rica ederim. Duracaktır rahat olun. Durmasa bile kırmızı ve yoğun olmadığı sürece kahverengi lekelenmede hiçbir sıkıntı Yok. Ben durmak bilmeyince sormuştum doktor bebeğin eşi yerleşiyor normaldir olur demişti. Stres yapmayın bebiş etkilenir.Benimde 9 haftalik henüz. 12. Haftayı bekliyorum belki durur diye.. Teşekkürler
Aynen o yasak zaten. Tüm yasaklara uyuyoruz ama hala geçmedi bekliyoruz bakalım..Benimki 1 hafta sürdü ama azdı şükür. . Sende stres yapma. Doktora sor cinsel ilişkiyi yasaklayabilir.
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallah..Benim oğlum da 5-7 haftalar aras kahverengi lekelenme oldu canım. İlacını kullan ve dinlen.
Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallah
Haklısıniz. Sizlerden böyle olumlu şeyler duymak stresimi aldı çok şükür..Rica ederim. Duracaktır rahat olun. Durmasa bile kırmızı ve yoğun olmadığı sürece kahverengi lekelenmede hiçbir sıkıntı Yok. Ben durmak bilmeyince sormuştum doktor bebeğin eşi yerleşiyor normaldir olur demişti. Stres yapmayın bebiş etkilenir.